AVION PRĂBUŞIT UCRAINA. Mesajul lui VICTOR PONTA: Vinovaţii trebuie găsiţi rapid şi pedepsiţi

AVION DOBORÂT UCRAINA. Victor Ponta a postat, pe contul său de Facebook, un mesaj legat de avionul civil doborât în Ucraina. Ponta susţine pedepsirea rapidă a celor vinovaţi pentru tragedia în care au pierit civili nevinovaţi.

18 iul. 2014, 11:25
AVION PRĂBUŞIT UCRAINA. Mesajul lui VICTOR PONTA: Vinovaţii trebuie găsiţi rapid şi pedepsiţi

AVION DOBORÂT UCRAINA. „Ce s-a intamplat in Ucraina este o tragedie teribila! Suntem cu totii socati de acest eveniment, si cred ca vinovatii trebuie gasiti rapid si pedepsiti! In astfel de momente, nu conteaza nici politica, nici diferentele dintre noi – conteaza doar umanitatea noastra si capacitatea de a ne proteja de astfel de incredibile tragedii”, scrie Victor Ponta.

Citeşte şi AVION PRĂBUŞIT UCRAINA: O treime din pasagerii zborului MH 17 mergeau la o conferinţă despre SIDA

Premierul a spus că poziţia României va fi una stabilită de comun acord cu aliaţii României. „Pentru noi, ca tara, mobilizarea trebuie sa fie exemplara, pentru toate institutiile, si sunt convins ca fiecare isi va face datoria pentru asta. Vom fi in continuare in legatura cu partenerii nostri, pentru a vedea in ce masura putem contribui la actualul efort. Suntem alaturi de familiile celor disparuti!„, a spus Ponta.

CITEŞTE ŞI: Avionul PRĂBUŞIT în Ucraina: Convorbirea care DOVEDEŞTE CĂ TERORIŞTII AU DOBORÂT aeronava

AVION DOBORÂT UCRAINA. Un avion de linie malaysian care decolase din Amsterdam şi se îndrepta spre Kuala Lumpur s-a prăbuşit joi în estul Ucrainei, într-o zonă controlată de separatiştii proruşi, provocând moartea a aproape 300 de persoane.

Vicepreşedintele departamentului european al companiei Malaysia Airlines a anunţat în noaptea de joi spre vineri că la bordul avionului prăbuşit în Ucraina se aflau 298 de persoane, dintre care 154 de olandezi.

La Palatul Victoria, prim-ministrul Ponta a discutat pe marginea accidentului doborât cu membrii cabinetului cu responsabilităţi în domeniul securităţii naţionale şi al relaţiilor externe: ministrul Apărării Naţionale Mircea Duşa, ministrul de Externe Titus Corlăţean şi ministrul de Interne şi vicepremierul Gabriel Oprea.