Mesajul lui VICTOR PONTA pentru români la doi ani de la SUSPENDAREA lui TRAIAN BĂSESCU

Premierul Victor Ponta a scris pe Facebook un mesaj pentru români dar şi pentru Crin Antonescu, la doi ani de la suspendarea lui Traian Băsescu. Premierul a vorbit despre importanţa votului celor 7,4 milioane de români care au susţinut suspendarea.

06 iul. 2014, 10:44

Ponta spune că, deşi a respectat decizia CCR cu gândul la viitorul Romîniei, i-a fost foarte greu să accepte ideea că votul românilor a fost ignorat. Premierul aminteşte şi despre forţa pe care a avut-o unul dintre cele mai puternice proiecte politice de după revoluţie, Uniunea Social Liberală. De asemenea, Victor Ponta scrie că tocmai de aceea regretă că partenerul său, Crin Antonescu, nu a dorit continuarea proiectului USL.

Citeşte şi Marş PMP la 2 ani de la suspendarea lui Traian Băsescu

Astazi, concomitent cu sarbatoarea Zilei Justitiei, se implinesc doi ani de cand Traian Basescu a fost suspendat din functia de presedinte, prin votul Parlamentului Romaniei, pentru a doua oara.

6 iulie 2012 fost unul dintre momentele in care am demonstrat, impreuna cu Crin Antonescu si Daniel Constantin, faptul ca USL este unul dintre cele mai puternice proiecte politice din istoria democratica a tarii. Regret ca totusi Crin nu a dorit continuarea acestui proiect!

Voi sustine mereu ca cei 7,4 milioane de romani care au votat pentru demiterea lui Traian Basescu au avut dreptate in decizia lor de a sanctiona abuzurile presedintelui. Am respectat decizia Curtii Constitutionale cu gandul la viitorul Romaniei, chiar daca mi-a fost foarte greu sa accept ideea ca votul romanilor a fost ignorat.

PS: Au mai ramas doar 23 de saptamani pana cand Traian Basescu va pleca de la Cotroceni„, a scris premierul pe Facebook, alături de două fotografii.

Citeşte şi Olguţa Vasilescu: Traian Băsescu vrea să se răzbune pe Victor Ciorbea pentru conflicte de acum 16 ani