Mesajul misterios postat de Simona Halep, din cea mai vizitată capitală europeană. Românca așteaptă în continuare verdictul în cazul de dopaj

Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial de pe 29 august 2022, de la US Open, deoarece a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la un control care a avut loc la turneul din Statele Unite ale Americii. Imediat după ce testul doping a ieșit pozitiv, Simona Halep a primit o suspendare provizorie.

06 aug. 2023, 16:51
Mesajul misterios postat de Simona Halep, din cea mai vizitată capitală europeană. Românca așteaptă în continuare verdictul în cazul de dopaj

Simona Halep a reușit să se apere la tribunalul Sports Resolutions la finalul lunii iunie, la 10 luni distanță de la momentul în care a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, însă până acum nu a primit niciun răspuns din partea judecătorilor organizației independente.

”Fiind un tribunal independent, ne aflăm în imposibilitatea de a comenta orice aspect legat de dosarele noastre, indiferent că procedurile s-au încheiat sau sunt în desfășurare. Adoptăm această abordare în privința tuturor cazurilor care ajung la noi. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze că nu vă putem furniza mai multe detalii, în acest moment”, a arătat Sports Resolutions, într-un răspuns pentru Adevărul.

Simona Halep speră să primească un răspuns cât mai rapid din partea judecătorilor care se ocupă de cazul său deoarece nu și-a luat gândul de la a participa la Jocurile Olimpice găzduite de Paris în 2024. Competiția de tenis este programată în perioada 27 iulie – 4 august 2024.

a călătorit foarte mult în acest aproape un an de când își așteaptă suspendarea în cazul de dopaj în care este implicată, iar recent a „fugit” în Paris, potrivit Prosport.

Simona Halep a plecat într-o mini vacanță la Paris, orașul simbol al Franței care este cunoscut drept și orașul iubirii, iar acolo așteaptă să primească o veste bună de la comisiile care se ocupă de cazul său.

Simo a postat pe rețelele de socializare o fotografie din apropierea Turnului Eiffel, iar într-un colț a scris textul: „Orașul iubirii”.

Simona Halep

Citește și: Fiica Anamariei Prodan şi-a scos tricoul după meci. Sarah a creat isterie în Congo FOTO