Fiica Anamariei Prodan şi-a scos tricoul după meci. Sarah a creat isterie în Congo FOTO

Sarah Dumitrescu (23 de ani), fiica Anamariei Prodan (50 de ani), a făcut parte din lotul echipei naţionale de baschet a României care a participat la Jocurile Francofoniei de la Kinshasa (Congo).

06 aug. 2023, 16:25

Fiica Anamariei Prodan şi-a scos tricoul după meci. Sarah Dumitrescu a creat isterie la finalul unei partide, când și-a scos tricoul şi l-a aruncat în tribune, iar zeci de congolezi s-au bătut pentru a-l prinde! România a învins Congo în duelul pentru locurile 7-8 cu scorul de 64-38 (18-13, 15-8, 14-7, 17-20), scrie Digi Sport.

„Sarah, îți mulțumesc pentru tricou. E unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit luna asta. Mulțumesc, legendă”, a scris Edouardo Lombe, cel care a prins tricoul sportivei din România.

Citeşte şi: Sarah Dumitrescu aruncă bomba despre iubitul său: „Trebuie să fie bărbat adevărat! Găsesc numai copii!”

Sarah Dumitrescu a revenit pe terenul de baschet, după ce a suferit nu mai puțin de trei operații la nivelul genunchilor. „Sunt foarte fericită. Sarah este o campioană, ca și mama ei. A trecut peste trei operații la genunchi, au fost momente cumplite, se putea termina totul. A fost cel mai dificil moment al vieții și al carierei. Dar nu a renunțat niciodată. Este de neoprit acum”, a spus Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Sarah Prodan, pe urmele mamei sale. Tânăra a lansat un atac dur la adresa bărbaților din România. ”Fetele Prodan nu prea au noroc”

În acest moment, Sarah Dumitrescu este în căutarea unei noi echipe de baschet, după ce în trecut a activat la Cal Poly Mustangs, în America. Sportiva a debutat pe 1 noiembrie 2019 în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul nivel înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet.