Mesajul postat de Carmen Grebenișan, după anunțul divorțului. Ce i-a transmis lui Alex Militaru: „La cât mai multe”

Mesajul postat de Carmen Grebenișan, după anunțul divorțului. Blondina a șocat pe toată lumea cu vestea că se desparte de soțul ei, Alex Militaru, care, de altfel a negat această informație. Lucrurile nu sunt foarte clare în ceea ce îi privește pe cei doi, iar fani nu știu ce să creadă.

29 mart. 2024, 09:55
Mesajul postat de Carmen Grebenișan, după anunțul divorțului. Ce i-a transmis lui Alex Militaru: „La cât mai multe”
Mesajul postat de Carmen Grebenișan

Mesajul postat de Carmen Grebenișan, după anunțul divorțului. Recent, influencerița a redistribuit un clip video postat de soțul ei, în care el își prezenta o campanie, și l-a felicitat. Totuși, mesajul a fost unul destul de simplu, care dă de înțeles că nu au vorbit în privat înainte.

Mesajul postat de Carmen Grebenișan, după anunțul divorțului

Heey, Alex! Felicitări pentru prima ta campanie. La cât mai multe”, este mesajul postat de Carmen Grebenișan pe pagina ei de Instagram.

Cei doi au în continuare pozele cu ei pe rețelele sociale, se urmăresc în mediul online, însă după mesajul postat de Carmen Grebenișan, Alex Militaru nu a dat repost pe pagina lui personală de Instagram. Ba mai mult decât atât, a repostat alte persoane care l-au menționat, însă nu și pe soția sa, semn că nu a vrut să-i mulțumească public, ci în privat.

E clar! Încurcate mai sunt căile iubirii! Totuși, fanii lor așteaptă cu nerăbdare o clarificare privind această situație confuză, în care ea spune că divorțează, iar el neagă.

Citește și: Alina Ceușan și soțul ei au încercat să îi împace pe Carmen Grebenișan și Alex Militaru după anunțul divorțului. După vizită, cele două prietene au plecat în Tunisia

Adevărul despre operațiile estetice ale lui Carmen Grebenișan

De când s-a lansat în mediul online, la adresa lui Carmen Grebenișan au fost lansate tot felul de acuzații referitoare la operațiile sale estetice. Pentru a demonstra că nu se ascunde de ceea ce este, aceasta a vorbit cu sinceritate despre fiecare intervenție suferită.

Tocmai pentru a opri aceste speculații, am postat de curând un video pe contul meu de TikTok în care am vorbit despre toate. Așa cum spuneam, am operație de implant mamar, pe care am făcut-o undeva la 21 sau 22 de ani.

De asemenea, am acid hialuronic în buze și mi-am umplut cearcănele, mi-am pus botox în zona respectivă, că îmi era destul de adâncită. Am botox în frunte și mi-am pus acid hialuronic în zona tâmplelor în momentul în care mi s-a dizolvat grăsimea naturală din tâmple”, a povestit Carmen Grebenișan pentru viva.ro.

Despre silicoane, prietena Alinei Ceușan a vorbit deschis. Își asumă faptul că a luat decizia în urma traumelor din adolescență, considerând că nu este destul de feminină ca restul colegelor sale. În acea perioadă, Carmen era batjocorită și poreclită „scandura” sau „fata șnur”.

Faptul că în anul 2024 încă vorbim despre bullying este o dezamăgire imensă. Trebuie să învățăm să ne acceptăm, să ne susținem și să ne ridicăm, nu să ne doborâm unii pe alții! Am trecut printr-o pandemie, este un război atât de aproape de noi și tot nu găsim vreme să propagăm iubire în jurul nostru.

Cu siguranță, e dificil să înțelegi toate aceste lucruri la 20 de ani, e normal să nu ai maturitatea necesară. E un proces destul de greu de digerat și gestionat, e nevoie de timp. Sfatul meu este simplu – aveți încredere în voi și în alegerile pe care le faceți. Nu vă lăsați influențați de cei din jur sau doborâți de vorbele mai grele”, a mai spus influencerița, dându-le și un sfat celor care sunt mai aproape de a spune o vorbă urâtă decât de a oferi compasiune.