Mesajul postat de Paula Seling, după divorţ: „Timpul le așează și le rezolvă pe toate”

Mesajul postat de Paula Seling, după divorţ. Vestea despărţirii de Radu Bucura a şocat pe toată lumea, mai ales că erau căsătoriţi de 17 ani, iar cuplul lor părea unul solid. Niciunul dintre cei doi nu a comentat nimic, doar bărbatul a confirmat despărţirea.

03 nov. 2022, 17:36
Mesajul postat de Paula Seling, după divorţ: „Timpul le așează și le rezolvă pe toate”
Mesajul postat de Paula Seling, după divorţ

Mesajul postat de Paula Seling, după divorţ. Deși a refuzat să vorbească despre viața ei personală și a precizat că se concentrează pe carieră, întrucât urmează să susțină niște spectacole, cântăreaţa și-a surprins prietenii virtuali, cu un mesaj ce i-a pus pe gânduri pe internauți.

Citeşte şi: Dieta vegană cu care Paula Seling arată impecabil la 43 de ani. Cum arată meniul zilnic al vedetei: „Nu este nici scump, nici lipsit de gust”

Mesajul postat de Paula Seling, după divorţ

Lumină si întuneric, emoție și detașare, forță sau sensibilitate. Toate trăiesc în noi, vin la suprafață în funcție de provocările vieții. Timpul le așează și le rezolvă pe toate.

Bună dimineața! De acolo de unde sunteți, știți că povestea fiecaruia continuă cu forța de care suntem în stare în momentul în care ne aflam„, este mesajul scris de artistă, pe pagina sa de Facebook.

Radu Bucura a confirmat faptul că nu se mai ocupă de activitatea artistei şi a declarat că nu vrea să comenteze detalii din viaţa lui personală. „Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei.

În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a declarat Radu Bucura.

Când și cum s-au cunoscut cei doi

Paula l-a întâlnit pe cel care urma să-i fie soț pentru prima dată, în 1996, pe când avea numai 16 ani, în Năvodari, în cadrul unui festival de muzică. Cei doi, pe atunci doar adolescenți, au făcut schimb de adrese pentru a ține legătura prin scrisori, iar Paula Seling păstra poza lui Radu în ghiozdanul ei.

Artista îi scria, dar Radu Bucura nu îi răspundea. Abia la nouă ani după ce s-au cunoscut, bărbatul a căutat-o și astfel au început o frumoasă poveste de dragoste.

Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, relata Paula Seling în trecut, pentru okmagazine.ro.

Aceștia s-au căsătorit pe 10 iulie 2005, având o nuntă foarte discretă. Doar doi prieteni de liceu au participat l afericitul eveniment, care a avut loc la o fermă din Cheile Râșnoavei. Slujba a fost oficiată de trei preoți, în fața unui altar improvizat. Și familiile celor doi au aflat abia mai târziu că cei doi au făcut marele pas.