Cutremur în showbiz. Paula Seling ar fi divorțat de Radu Bucura, după 17 ani

Paula Seling și Radu Bucura au avut o relație ferită de ochii curioșilor și asta pentru că artista preferă discreția în ceea ce privește viața personală. Cei doi și-ar fi spus adio după un mariaj de 17 ani.

26 oct. 2022, 18:39
Cutremur în showbiz. Paula Seling ar fi divorțat de Radu Bucura, după 17 ani

Paula Seling și Radu Bucura au avut o relație ferită de ochii curioșilor și asta pentru că artista pereferă discreția în ceea ce privește viața personală. Mulți dintre fani așteptau cu sufletul la gură ca Paula să le dea vestea că aduce pe lume un copil, însă aceasta i-a dezamăgit.

Paula Seling și șoțul ei ar fi divorțat

Erau unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz și extrem de discrete. Paula Seling a preferat să se țină departe de scandaluri și să iasă în evidență așa cum știe ea mai bine, mai exact,  să încânte publicul cu muzica ei. Uneori însă viața nu este așa cum ne-o dorim, iar o veste neașteptată i-a întristat pe fanii săi. Paula Seling s-a r fi despărțit de soțul ei. Apropiații cuplului susțin că aceștia s-ar fi separat în urma mai multor certuri, iar ruptura s-a petrecut treptat.

”Nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală”, a povestit Radu Bucura.

Cum au ajuns la divorț?

Potrivit click, ruptura dintre cei doi nu a fost una bruscă, ci s-a petrecut în timp. Radu Bucura i-a fost manager Paulei până de curând, însă aceasta este acum impresariată de altcineva.

”Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru click.

Din câte se pare, Paula Seling și soțul ei nu se mai înțelegeau deloc în ultimul timp și cu toate că au încercat să facă tot posibilul pentru a-și salva căsnicia, din păcate acest lucru nu s-a întâmplat, iar cuplu și-ar fi spus adio după 17 ani.

Programul artistei este unul extrem de încărcat, iar unul dintre posibilele motive ale divorțului ar putea fi și lipsa de timp a cântăreței. Paula Seling este extrem de discretă cu viața personală, iar până în acest moment nu a vorbit despre divorțul de soțul ei și probabil că nu o va face nici de acum încolo.

Citește și: Alina, tânăra ucisă cu sânge rece de fostul iubit, a fost înmormântată. VIDEO

Citește și: Daniel Băluță le promite locuitorilor un sector luminat și anul acesta. Când va da drumul la liminițele de sărbători