Mesajul premierului de Anul Nou: ”Vă promit că vom face totul ca economia să se relanseze”

Premierul României a transmis românilor un mesaj cu ocazia Anului Nou. Politicianul promite că el împreună cu echipa sa vor ”face totul” ca economia României să se relanseze în anul 2021.

31 dec. 2020, 18:02
Mesajul premierului de Anul Nou: ”Vă promit că vom face totul ca economia să se relanseze”
FOTO MEDIAFAX

Mesajul premierului de Anul Nou. Florin Cîțu a transmis un mesaj cu ocazia Anului Nou, acesta promite că el împreună cu echipa sa vor ”face totul” ca economia României să se relanseze în anul 2021.  Premierul susține că acest lucru poate fi realizabil doar cu ajutorul românilor.

Citește și: Revelion 2021. Cea mai lungă şi spectaculoasă petrecere este la România TV, show-ul de care se va vorbi tot anul viitor

Mesajul premierului de Anul Nou. De asemenea, la trecerea dintre ani, premierul le mulţumeşte românilor pentru că „împreună” au fost o echipă în 2020.

„Un an greu pentru România. Tot ce am făcut la Ministerul de Finanţe s-a bazat pe două lucruri: profesionalism şi transparenţă. V-am promis că nu voi permite prăbuşirea economiei şi aşa am făcut. Am promis că nu las pe nimeni în urmă şi aşa a fost. Acum, din noua mea poziţie de prim-ministru, vă promit că eu şi echipa mea vom face totul ca economia să se relanseze în 2021. Nu putem să facem acest lucru singuri. Doar împreună cu voi. La mulţi ani tuturor. Aveţi încredere în guvernul vostru, Guvernul României” , transmite premierul României de Anul Nou.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou 2021

Klaus Iohannis a făcut o retrospectivă a anului 2020, marcat de pandemia COVID-19, în mesajul transmis cu prilejul Anului Nou. Preşedintele le-a mulţumit în mod special medicilor „care au muncit până la epuizare” pentru a salva vieţi.

Klaus Iohannis a vorbit despre încercările anului 2020, în contextul pandemiei generate de noul coronavirus (COVID-19), şi şi-a exprimat speranţa că în noul an „vom trece cu bine peste această grea încercare”.

”Ne aflăm la finalul unui an extrem de dificil, în care viața noastră a fost schimbată radical de o pandemie fără precedent. Vă mulțumesc pentru responsabilitatea de care ați dat dovadă și pentru implicarea în efortul comun de a limita răspândirea acestui teribil virus și de a-i proteja pe semenii noștri.

Din păcate, prea mulți oameni au pierdut lupta cu boala și gândurile mele se îndreaptă acum și către familiile îndoliate. Un mesaj special de apreciere și recunoștință transmit medicilor și personalului medical, care au muncit până la epuizare și continuă să o facă pentru a salva vieți” , a transmis președintele românilor.