Mesajul pus într-o sticlă și aruncat în apă de două adolescente a primit răspuns 56 de ani mai târziu. Cum s-a încheiat povestea fascinantă

Un mesaj pus într-o sticlă, care conținea note scrise de două adolescente aflate în căutarea iubiților, a fost găsit după 56 de ani.

15 apr. 2022, 20:53
Mesajul pus într-o sticlă și aruncat în apă de două adolescente a primit răspuns 56 de ani mai târziu. Cum s-a încheiat povestea fascinantă
foto - Scunthorpe Litter Pickers/SWNS

Mesajele au plutit pe estuarul Humber, din Marea Britanie, în toți acești ani. Jennifer Coleman și Janet Blankley au scris acele mesaje când aveau doar 15 ani. Eforturile lor de a-și întâlni dragostea au fost descoperite după zeci de ani, nu departe de locul unde a fost aruncată inițial sticla.

Sticla avea înăuntru însemnări datate din 9 august 1966, câteva zile după ce Anglia a câștigat ultima dată Cupa Mondială.

Janet și Jennifer au trimis mesajul respectiv unor băieți de vârsta lor pe care îi invitau să le răspundă înapoi. „Am 15 ani, nu arăt rău, am părul lung, ondulat, castaniu”, a explicat Janet.

„Oricine este interesat, trimiteți și o fotografie. Nu vreau pe cineva sub 16 ani sau peste 18 ani”, a scris Janet, potrivit Mirror.

Doamna Coleman, acum în vârstă de 71 de ani, a scris un mesaj similar, iar cei doi au inclus adresele lor din Grantham. Dar nu au primit vreun mesaj înapoi. Până când o mamă și o fiică au găsit sticla zilele trecute.

Tracey Marshall, 59 de ani, și Charlotte, 19 ani, lucrau pentru Scunthorpe Litter Pickers când au observat obiectul. Doamna Marshall, mamă a trei copii, a explicat: „Fiica mea a observat sticla în noroi, era destul de îngropată, dar puteai vedea doar vârful sticlei ieșind afară.

„Charlotte l-a târât afară și l-a curățat și a observat că era ceva înăuntru. Găsim o mulțime de sticle, dar aceasta avea un dop, așa că ne-a atras atenția. Am încercat să scoatem notițele, dar nu am reușit, așa că am spart sticla”.

„În interior erau două note rulate, erau foarte, foarte rulate în celofan. Este cu adevărat interesant, nu ne-a venit să credem când le-am găsit”.

Ulterior, Tracey a găsit-o pe doamna Coleman online și intenționează să-i trimită scrisoarea înapoi.

Ea nu s-a căsătorit niciodată și nu are copii, dar a explicat: „Am întâlnit un bărbat din Birmingham la 50 de ani. Am avut o relație minunată, dar, din păcate, a murit acum patru ani”.

Doamna Coleman vrea acum să o întâlnească din nou pe Janet, prietena ei din copilărie cu care a pierdut legătura. „Janet și cu mine eram prietene bune la școală. Am petrecut mult timp împreună în vacanțele școlare, ne-am separat după ce am terminat școala. Uitasem complet de mesajul din sticlă și nu-mi vine să cred că este într-o stare atât de bună după jumătate de secol”.

Citește și De ce e bine să bei un pahar cu vin înainte de culcare. Descoperirea uluitoare făcută de oamenii de ştiinţă

Citește și 7 idei de mic dejun sanatos bogat in proteine. Secretele unor dimineti pline de energie