MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI: Atenţie la chakra inimii!

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

09 apr. 2024, 22:04
MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI: Atenţie la chakra inimii!

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 9-14 aprilie 2024 adresate de aceasta data tuturor persoanelor indigo. Si tu poti fi o persoana indigo, adica o persoana cu vibratie sensibila care capteaza usor energiile si starile celor din jur.

Sufletele indigo au inceput sa vina pe pamant incepand cu anii 1968. Sunt foarte creativi, au un nivel de constiinta ridicat, nu tolereaza usor regulile si obiceiurile vechi, se razvratesc si vor o lume mai buna. Uneori nu se simt adaptati in lumea in care traiesc, simt frustrare si furie pentru ca vor altceva pentru care sunt dispusi sa faca orice. Ei simt ca sunt speciali si ca sunt aici cu o misiune si ii cauta instinctiv pe cei asemenea lor. Chiar daca nu esti convins, si tu poti fi un suflet indigo daca esti nascut dupa 1968 si te regasesti in aceste caracteristici.

Citește și: Luna nouă în Berbec a acoperit Soarele. Nu și norocul la bani al acestor două zodii. Ce urmează pentru ele!

Pentru ca misiunea sufletelor indigo este speciala pe pamant si nu e mereu usoara, ingerii le sunt alaturi cu o mana de ajutor.

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta!
Ai incredere in echipa ta de ingeri! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Mesaj ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
CHAKRA INIMII

„Iubirea este miezul materiei. Inima ta este centrul corpului fizic si este partea din corpul fizic cel mai mult acordata cu iubirea. Esti in siguranta sa iubesti si sa fii iubit cu inima deschisa, din moment ce dispui de protectia si de calauzirea divina perfecta.”

Ingerii ti-au dat acest mesaj deoarece raspunsul la intrebarea ta este chiar in inima ta. Cu cat iti vei deschide mai mult inima, cu atat vei simti mai multa iubire, bucurie si pace sufleteasca. Iti poti deschide ceakra inimii cerand ingerilor sa-ti trimita energia lor vindecatoare, vizualizandu-ti inima inconjurata de lumina roz, inhaland miros de trandafiri roz, tinand sau purtand cristale din cuartz roz.

Semnificatii suplimentare : trimite lumina si iubire catre ceakra inimii ; ingrijeste-te de sanatatea sistemului cardiovascular prin exercitii fizice si miscare sanatoasa ; discuta de la inima la inima ; o persoana iubita care a plecat dincolo urmare a unei boli de inima iti spune „te iubesc”.

Mesaj ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)
CONTINUA TOT ASA

„Rugaciunile si asteptarile tale pozitive au fost auzite si implinite. Lucram cu tine in privinta acestei situatii de cand a aparut si continuam sa veghem asupra ta si a fiecarei persoane implicate. Continua pe actuala cale si vei ajunge foarte departe.”

Trei zodii care vor câștiga în aprilie 2024 la LOTO. Numerele norocoase care vor acționa ca un talisman

Ai primit acest mesaj ca o incurajare pentru situatia care te preocupa. Ingerii te asigura ca vei avea un rezultat pozitiv daca vei continua sa reversi iubire si sa actionezi asa cum ai fost calauzit in aceasta situatie.

Semnificatii suplimentare : nu ezita, acum este momentul potrivit ; esti pe calea cea buna ; ideea pe care o ai este din inspiratie divina; ingerii prevad ca vei avea succes.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.