MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI zodii 20-26 decembrie 2021

Cele patru elemente pamant, aer, apa si foc sunt vegheate de zane care ajuta la mentinerea lor si a echilibrului natural.

21 dec. 2021, 01:13
MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI zodii 20-26 decembrie 2021

Iata pentru saptamana 20-26 decembrie 2021 mesaje noi indrumatoare, calauzitoare si pline de inspiratie de la fiintele angelice care vegheaza asupra noastra, in particular asupra fiecarei zodii.

In jurul nostru este plin de zane, chiar daca ochiul uman nu le vede. Ele sunt indeosebi in gradini, in parcuri, in preajma animalelor de companie si pretutindeni unde exista flori.

Horoscop BANI si SUCCES 20-26 decembrie 2021. Planetele s-au aliniat spre cheltuieli, Casa Banilor se goleste
Cele patru elemente pamant, aer, apa si foc sunt vegheate de zane care ajuta la mentinerea lor si a echilibrului natural.
Pentru ca zanele sunt asa de apropiate de Pamant, ele ofera ghidare foarte practica si concreta si ajuta cu aspecte ale vietii de zi cu zi, cum ar fi relatiile, banii, sanatatea, cariera. Zanele stiu cum sa munceasca cu energia planetei Pamant in moduri sigure, iubitoare si magice !

Cu toate acestea, fiintele eterice numite zane sunt cateodata neintelese sau intelese eronat. Desi ele sunt creaturi iubitoare si pline de bunavointa de la Dumnezeu, zanele au totusi ego (exact ca si oamenii) si drept rezultat, zanele si oamenii pot judeca. Dar spre deosebire de oameni, judecata zanelor este dintr-o bucata : ele ii ajuta pe oamenii care sunt buni cu mediul inconjurator si cu animalele si nu ii favorizeaza in termeni de ajutor si comunicare pe cei care trateaza urat planeta si locuitorii sai.

Una din formele prin care orice fiinta de lumina iti poate transmite un mesaj este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
TU AI PUTEREA NECESARA!

„Foloseste-ti abilitatile ca sa rezolvi o situatie. Chiar poti !”

Primesti acest mesaj ca o reamintire ca esti cu mult mai puternic decat realizezi. Poate ca te-ai simtit victimizat in ultimul timp. Ei bine, zanele vor ca tu sa stii ca indiferent ce varsta ai, educatie, sex, pregatire, tu ai o putere personala incredibila. Desi zanele sunt creaturi divine foarte mici, ele canalizeaza forta lui Dumnezeu si a Universului ; la fel poti face si tu ca sa rezolvi orice aspect te preocupa, sa te vindeci sau sa manifesti o nevoie materiala. Tot ce ai de facut este sa crezi.

Alte interpretari: da drumul invinovatirii altora, cauta solutii ; condu energia vindecatoare universala prin palmele tale si pune-le pe corp acolo unde ai nevoie ; implica-te in exercitii fizice care sa te intareasca ; urmeaza-ti ghidarea interioara ca sa rezolvi o situatie ; fii activ pentru orice subiect care este foarte drag inimii tale ; rosteste-ti adevarul in fata altora.

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)
PE CINE AI NEVOIE SA IERTI ?

„Pe masura ce eliberezi furii sau resentimente vechi, vei vedea ca dorintele ti se vor implini.”

Acest mesaj iti indica faptul ca rugaciunile iti vor fi raspunse in curand pe masura ce si tu iti faci partea de treaba, anume sa te eliberezi din incapacitatea de a-i ierta pe altii. Desi te poti considera indreptatit sa fii furios, adevarul este ca resentimentul tau iti face rau doar tie – mania pe care o porti iti blocheaza cele mai puternice dorinte. Fii in exterior si cere zanelor si spiritelor naturii sa iti curete mintea, corpul si emotiile de energiile joase. Vei beneficia enorm luand aceasta decizie de a te detoxifia de vechi nervi si resentimente.

Alte interpretari: iarta-te si astfel fii curatata de orice vina toxica ; redu gandurile de judecata despre tine sau despre altii ; trimite o scuza cuiva ; opreste-te sa te identifici drept victima si vezi-te cat esti de puternic(a) ; focuseaza-te pe prezent si viitor in loc de trecut.

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)
PARASESTE CEVA NESANATOS

„Pleaca dintr-o situatie care nu iti face bine si bucura-te de noile usi care se deschid drept rezultat !”

Este sigur pentru tine sa faci o schimbare mult dorita. Ai asteptat sa faci asa ceva dar ai ezitat din frica cu privire la ce iti aduce viitorul si cum vor reactiona oamenii la decizia ta. Acest mesaj iti valideaza ca este un moment potrivit sa pleci din ceva ce nu iti mai serveste – drept urmare vei fi mai sanatos si mai fericit. Cere zanelor sa iti neteasca drumul acestei tranzitii si sa iti dea suportul necesar. Cu cat faci mai repede aceasta schimbare, cu atat vei experimenta binecuvantarile pe care viitorul le are pentru tine.

Bill Gates, miliardarul care a prezis pandemia, anunţ de ultimă oră despre tulpina contagioasă Omicron. 5 predicţii despre 2022
Alte interpretari: fii asumat si spune cuiva care iti sunt adevaratele sentimente ; fa un angajament fata de tine si jura ca te tii ; incepe sa planifici pasii urmatori care sa te sustina in plecarea ta, cum ar fi sa iti pui la punct curriculum vitae sau sa participi la un grup de suport sau sa ai bani pusi deoparte ; incepe sa faci plimbari pe jos mai lungi, mai viguroase, mai sanatoase.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.