MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI zodii 26 iulie – 1 august 2021. Ce zodii au protectie divina

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

27 iul. 2021, 16:15
MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI zodii 26 iulie – 1 august 2021. Ce zodii au protectie divina

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI. 

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu.

Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

SFANTUL PANTELIMON 2021. Ce NU TREBUIE să facă toţi creştinii în această zi de mare sărbătoare

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 26 iulie – 1 august 2021.

Mesaj pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

FOCUSEAZA-TE PE PRIORITATILE TALE   Acolo unde iti pui focusul, de acolo primesti rezultatele. Prioritatile tale te cheama si poti simti anxietate daca nu le acorzi timpul si energia pe care o merita. Chiar si o mica cantitate de timp dedicat prioritatilor tale te va ajuta sa te simti mai bine si mai increzator.

Ingerii iti trimit acest mesaj pentru ca vor sa te ajuta sa te mentii pe drumul drept de a te ocupa de prioritatile tale care iti aduc succesul. Poate ai fost distras de ego care te poate trage in alta directie fata de destinul tau divin. Acest mesaj este ca un strigat sa te „detoxifiezi” de distractiile si sa treci la treaba.

Te-ai nascut sa implinesti functii care aduc anumite beneficii lumii si totul incepe prin a fi la pace cu tine insuti. Cel mai rapid si mai eficient mod de a te simti in pace este sa iti aliniezi actiunile cu credintele. Asta inseamna „sa pasesti despre ceea ce vorbesti” sau sa faci doar lucrurile care au sens si semnificatie pentru tine.

Horoscop Cristina Demetrescu august 2021. Ce zodie va străluci, cine face bani, cine îşi face praf relaţia

Poate ca ceea ce te distrage te-a indepartat de munca sau de obligatii de familie. Este important sa iti reamintesti ca a avea grija de tine este una din raspunderile tale principale. Din fericire, poti progresa mult dedicand timp consistent prioritatilor tale. Chiar si 30 minute pe zi pot aduce rezultate uluitoare. Chiar ai 30 minute pe zi disponibile daca iti eliberezi programul de activitati neesentiale.

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

ECONOMII   Pe masura ce tu salvezi bani deoparte pentru viitor, si viitorul tau este salvat. Ii faci astfel o mare favoare sinelui tau viitor daca pui de acum deoparte bani. Este parte din grija de sine si a drumului pe care sa te simti in siguranta, in timp ce te focusezi pe scopul divin al vietii tale.

Ingerii te calauzesc sa iti faci un fond de bani cu economiile tale de zi de zi. Ei stiu ca o patura solida de economii asigura siguranta in lumea in care traiesti si este si o sursa de incredere financiara pentru viitoare investitii care sa iti genereze noi venituri abundente. Ingerii nu te indeamna sa stochezi bani. Ei vor sa iti folosesti abundenta ce iti este oferita de Dumnezeu pentru binele cel mai inalt al tuturor. Ei vor sa nu fii inglodat in datorii ca sa fie nevoie sa muncesti doar pentru a le achita in loc sa te bucuri de viata. Atunci cand economisesti, si in special cand investesti inteligent, iti demonstrezi tie insuti respect de sine.

Primesti acest mesaj pentru ca este important pentru tine sa nu uiti ca esti cocreator in fiecare aspect al vietii tale, inclusiv in viata ta financiara. Tu ai puterea sa iti initiezi orice schimbare pentru tine si pentru multi altii ce sunt legat de tine pe acest plan financiar. A face un efort constient sa pui deoparte un anumit procent din veniturile tale este doar un pas in a crea aceasta schimbare puternica.

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

GANDIRE PENTRU ABUNDENTA   Daca te gandesti ca dorinta ta este ceva ce va avea loc in viitor, atunci ea va fi intotdeauna cel putin cu o zi mai departe de tine. Vezi, simte, gandeste si rosteste ca si cum deja ai in prezent ceea ce iti doresti si asta este ceea ce vei experimenta.

Acest mesaj vine la tine pentru ca ingerii iti aud rugaciunile despre implinirea unei dorinte. Ei te ajuta sa iti cresti procesele de gandire si credintele pentru a avea o minte orientata spre abundenta, ceea ce este un mod puternic de a manifesta ce iti doresti. Acest mesaj semnaleaza faptul ca posibil sa fi avut in ultimul timp anumite ingrijorari, pesimism sau resentimente. De regula acestea implica si nemultumirea sau plangerea, un obicei inconstient care blocheaza fluxul de a primi ce iti doresti.

O gandire pentru abundenta inseamna ca iti alegi cuvintele ce afirma dorinta ta in loc sa afirmi ce nu vrei. tu trebuie sa vorbesti, sa simti, sa gandesti dorinta ca si cum deja e implinita si e aici pentru tine. Dupa ce afirmi in cuvinte, lucrurile se misca mult mai repede in plan fizic : dorinta apare intai in ganduri, cuvinte si in plan de energie si apoi in plan concret pamantesc. Acest mesaj este o puternica incurajare sa folosesti numai cuvinte pozitive in vorbele tale despre oricare iti este dorinta (bani, relatii, succes).

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.