MESAJUL SFÂŞIETOR al Biancăi Brad pentru COPILUL care I-A MURIT: „MI-E DOR şi DOARE”

În urmă cu şapte ani, Bianca Brad a trăit drama vieţii. Fetiţa ei a murit cu numai câteva zile înainte de a se naşte. Îndurerată, artista a apucat să-şi ţină în braţe copilul fără viaţa şi nici acum nu a reuşit să treacă peste clipele în care a simţit că lumea ei s-a prăbuşit.

27 apr. 2014, 20:21
MESAJUL SFÂŞIETOR al Biancăi Brad pentru COPILUL care I-A MURIT: „MI-E DOR şi DOARE”

În 2005, Bianca Brad l-a născut pe Luca, un băieţel perfect sănătos. Doi ani mai târziu, ea a rămas însărcinată, de data aceasta cu o fetiţă.

În timpul sarcinii a aflat că micuţa are o malformaţie cardiacă. Ca să se asigure că totul o să fie ok, Bianca Brad a ales să nască în Germania, unde, din păcate, cu doar câteva ore înainte de cezariană, în urma unei ecografii, a fost anunţată că bebeluşul din pântecul ei nu mai trăieşte.

„M-au dus la ecograf… Ecranul era doar în nuanţe de gri… Mă gândeam că încă nu a dat drumul la aparat… Doctoriţa a tăcut şi apoi a spus….«Îmi pare rău…» Când, în sfârşit, am înţeles….pentru câteva secunde, care mi s-au părut o eternitate, timpul s-a oprit şi apoi, brusc TOTUL în mine, s-a prăbuşit…Iar ce a urmat…nu poate înţelege cu adevarăt decât cine a trecut prin aşa ceva…”, povestea Bianca Brad într-un interviu.

După operaţia suferită şi în urma calmantelor administrate, vedeta a reuşit să-şi ţină în braţe bebeluşul mort. Ulterior a aflat că micuţa nu murise din cauza malfomaţiei la inimă, ci pentru că se sufocase cu cordonul ombilical.

Astăzi, la exact la 7 ani de la tragedie, Bianca Brad îşi comemorează fetiţa pe care ar fi botezat-o Emma-Nicole. Actriţa a postat pe pagina ei de socializare un mesj sfâşietor şi un montaj video în amintirea celei pe care a pierdut-o.

„Astăzi este o zi specială pentru mine, în care… Orice și oricum aş scrie, să exprim ce simt, nu voi putea… Mi-e dor şi doare….dar în acelaşi timp, mă uit zâmbind spre soare…Şi tot ce pot să fac, e să-mi înalţ spre Cer gândurile de iubire şi de recunoştinţă pentru fetița mea „, scrie Bianca Brad, potrivit libertatea.ro.