Mesajul ŞOCANT al palestinianului îndrăgostit de Oana Zăvoranu! „Am să vă dau o veste proastă…”

Părăsit de Oana Zăvoranu pentru că a ascuns faptul că are un copil cu fosta iubită, palestinianul Ashraf Abu-Amoud, alias Alexandru, a făcut astăzi o declaraţie incredibilă!

11 oct. 2014, 12:40
Mesajul ŞOCANT al palestinianului îndrăgostit de Oana Zăvoranu! „Am să vă dau o veste proastă…”

Oana Zăvoranu are un nou iubit. Deprimat, Alexandru a mărturisit astăzi că se simte singur şi că le-a pregătit tuturor pretendenţilor la inima Oanei Zăvoranu o surpriză de proporţii. „Pentru cei ce se văd deja frezaţi, parfumaţi lângă Oana Zăvoranu, am să vă dau o veste proastă, că eu nu voi renunţa la ea şi eu sunt un bărbat adevărat, care vă transmite vouă celor ce se visează în casa din Mureşanu, să stea în banca lor, deoarece s-ar putea să ajungeţi cu buza umflat în păturicile voastre de acasă. Nu o luaţi ca pe o ameninţare, ci ca pe o promisiune”, a avertizat Alex, în spaţiul virtual.

Oana Zăvoranu s-a dat în spectacol la o emisiune TV: Şi-a arătat sânii şi lenjeria intimă VIDEO

Palestinianul se declară convins de faptul că în curând Oana îl va accepta din nou în viaţa ei şi că el este singurul capabil că o facă fericită pe brunetă. „Pot părea obsedat, pot părea orice, nu are nimeni dreptul să mă judece şi doar dacă sunt eu un băiat cu educaţie frumoasă de acasă pot da unele explicaţii…..Oanaaaaaa, te iubesc enorm”, şi-a strigat dragostea palestinianul. 

Citeşte şi: Dezvăluire şocantă. Oana Zăvoranu este dependentă de anesteziile totale