Mesajul impresionant al Papei Francisc după vizita în România. Ce a scris în LIMBA ROMÂNĂ, pe contul său de TWITTER

Papa Francisc a scris duminică, pe Twitter, la puţin timp după plecarea din România, un mesaj pentru români, în limba română.

02 iun. 2019, 17:45
Mesajul impresionant al Papei Francisc după vizita în România. Ce a scris în LIMBA ROMÂNĂ, pe contul său de TWITTER

Papa Francisc transmite de obicei mesajele în limba engleză, pe contul său de Twitter, dar acum a făcut o excepție.

„Fecioara Maria să-şi întindă ocrotirea ei de mamă peste toţi cetăţenii României care, în decursul istoriei, şi-au pus întotdeauna încrederea în mijlocirea ei. Fecioarei Maria vă încredinţez pe voi toţi şi mă rog pentru ca ea să vă călăuzească pe calea credinţei”, este mesajul postat de Papa Francisc pe Twitter, la aproximativ o oră după plecarea din România.

Papa Francisc le-a cerut IERTARE romilor de la Blaj. „Am totuşi o greutate pe inimă!”

Suveranul Pontif a venit, vineri, în România şi şi-a încheiat vizita, duminică, odată cu plecarea de pe Aeroportul din Sibiu, la bordul unei aeronave Tarom.

Papa Francisc a spus, la întoarcerea către Roma, că în România a fost martorul unui peisaj, ”cum nu am mai văzut”. Suveranul Pontif a lăudat în special frumusețea Transilvaniei.

În avionul cu care s-a întors către Roma, de la Sibiu, Papa Francisc a făcut câteva declarații de presă. Suveranul Pontif s-a declarat impresionat de peisajele văzute, în special de Transilvania. „Din cauza vremii, am fost nevoit ieri să merg cu mașina, 2 ore și 40 de minute. A fost un dar de la Dumnezeu! Am văzut un peisaj foarte frumos, cum nu am mai văzut! Am traversat toată Transilvania! Este o frumusețe, nu am mai văzut niciodată așa ceva! Și astăzi, când am mers spre Blaj, același lucru: foarte, foarte frumos!”, a spus Papa Francisc.

Suveranul Pontif a fost în vizită 3 zile în România, iar sâmbătă și duminică a făcut escale în Transilvania, la Șumuleu Ciuc și Blaj.