Andreea Bălan, mesaj tranşant după anunţul divorţului dintre Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu

Andreea Bălan, mesaj tranşant după anunţul divorţului dintre Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu. Faptul că designerul a cerut ca fetiţele să locuiască în vila sa, a făcut-o pe Andreea Bălan să răbufnească. Astfel, nu s-a putut abţine şi a scris un mesaj pe Instagram.

06 mai 2022, 18:24
Andreea Bălan, mesaj tranşant după anunţul divorţului dintre Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu
Artista nu s-a putut abţine şi a scris un mesaj pe Instagram

Andreea Bălan, mesaj tranşant după anunţul divorţului dintre Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu. Cântăreaţa nu a putut rămâne indiferentă cu privire la divorțul colegei de breaslă, mai ales că  şi jurata de la „Te cunosc de undeva” a trecut printr-un divorț răsunător și s-a luptat mult timp pentru custodia fiicelor sale.

Citeşte şi: De cât timp încearcă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu să ascundă divorțul iminent. Cum s-a ajuns la această ruptură

Andreea Bălan, mesaj tranşant

Andreea Bălan a afirmat cu vehemenţă că toți copiii trebuie să rămână la mamă după ce părinții lor divorțează. „Copiii rămân cu mama”, a scris artista pe rețelele de socializare.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit după 12 ani de căsnicie. Cei doi nu mai locuiesc împreună de un an, iar la începutul lui 2022, artista a depus actele de divorț. Cea care a recunoscut public că nu mai formează un cuplu cu celebrul designer a fost Alina Sorescu, dezvăluind că a înaintat actele de divorț, iar Alexandru Ciucu a cerut ca fetițele lor să locuiască la el.

Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, este mesajul transmis de Alina Sorescu pe rețelele de socializare.