Mesajul TULBURĂTOR postat pe Facebook de iubitul fetei ucise pe trecerea de pietoni

Iubitul fetei de 19 ani ucisă pe o trecere de pietoni a postat un mesaj sfâşietor pe internet. Băiatul mărturiseşte că este distrus după ce şi-a pierdut iubita în accident. Între timp, şoferul băut, fără permis şi care a fugit de la locul accidentului a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

RomaniaTV.net
10 nov. 2013, 08:04
Mesajul TULBURĂTOR postat pe Facebook de iubitul fetei ucise pe trecerea de pietoni

„Sunt ca si tine, mort, pe dinauntru. Cand il pierzi, atunci iti dai seama cat de mult il iubesti, dar tu ?! Tu cu ce ai gresit fata mea ?!!?! Mai bine te stiam fara ceva, dar in viata. Acum, cum te pot vizita la cimitir Andreea ?! Cum ?! Ce am gresit Doamne incat sa mi te ia ?! Te iubesc Andreea pentru toate cate ai facut, pentru mine, pentru noi. Te Iubesc si nu te voi uita o viata”, este mesajul tulburător postat pe o reţea de socializare de iubitul fetei din Constanţa, ucisă pe trecerea de pietoni.

O tânără de 19 ani din Constanţa a fost lovită mortal de un şofer, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Ea se afla împreună cu părinţii şi fratele ei când s-a produs tragedia. Cu toţii se îndreptau către casă.

Şoferul nici măcar nu a încercat să frâneze. Mai mult de-atât, el a abandonat maşina şi a fugit de la locul faptei.

Celălalt pasager, care se afla în dreapta şoferului fugar şi care era băut, a coborât din maşină şi a sărit să o ajute pe fată. Fratele acesteia, furios, a vrut să îl ia la bătaie, potrivit România TV.

Echipajul de salvare venit la faţa locului a făcut manevre de resuscitare a fetei care intrase în stop cardiorespirator. Din păcate, manevrele nu au reuşit şi fata a murit.

Şoferul fugit de la locul accidentului s-a predat câteva ore mai târziu la poliţie. El era băut şi are permis de Spania.

Infracţiunile de care el se face vinovat sunt ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Citeşte şi: Bărbatul care a accidentat MORTAL o tânără pe o trecere de pietoni din Capitală a fost ARESTAT