Mesajul ULUITOR al unei fiice pentru tatăl ei: „Dragă tati, voi fi numită curvă…”

Fundatia CARE din Norvegia promovează un videoclip care atinge o problema adeseori ignorata dar extrem de importanta: una din trei femei din lumea intreaga vor fi abuzate sexual sau fizic de-a lungul vietii, in general de un partener barbat, potrivit unei statistici OMS.

RomaniaTV.net
16 dec. 2015, 16:20
Mesajul ULUITOR al unei fiice pentru tatăl ei: „Dragă tati, voi fi numită curvă…”

Clipul face cronologia viata unei femei care este hartuita si violata de un prieten al familiei, apoi batuta de logodnicul ei.

„Draga tati,

Voiam doar sa-ti multumesc ca ai avut grija de mine atat de bine, chiar daca nu m-am nascut inca. Stiu ca deja incerci mai mult ca Superman. Dar trebuie sa-ti cer un favor. Te avertizez: e despre baieti. Pentru ca, vezi tu, eu voi fi o fata.

Ceea ce inseamna ca pana voi avea 14 ani, baietii deja ma vor fi numit catea, curva, prostituata si multe alte lucruri. Este, bineinteles, in gluma, ceva ce fac baietii in joaca asa ca tu nu iti vei face griji si inteleg asta.

Poate ca si tu ai facut la fel, cand erai tanar, incercand sa-i impresionezi pe prietenii tai. Sunt sigur ca nu vorbeai serios. Totusi, unii dintre ei nu vor intelege gluma. Si in mod amuzant, nu e vorba de fete, ci de unii dintre baieti.

Citeste mai mult pe TeoTrandafir.com