Mesajul unui ploieștean amorezat lulea, după ce femeia de care s-a îndrăgostit „i-a dat cu seen”: „Te iubesc, Amalia! Tu ești acasă pentru mine! Te aștept toată viața”

Dragostea nu are limite, dar când aceasta este neîmpărtășită, se poate ajunge la situații pe care doar în filme mai ai ocazia să le întâlnești. Este și cazul unui ploieștean care plătește mult pentru a o impresiona pe Amalia, femeia care i-a picat cu tronc.

15 dec. 2023, 21:01
Mesajul unui ploieștean amorezat lulea, după ce femeia de care s-a îndrăgostit „i-a dat cu seen”: „Te iubesc, Amalia! Tu ești acasă pentru mine! Te aștept toată viața”
Te iubesc, Amalia!

„Te iubesc, Amalia!” este mesajul pentru care un bărbat îndrăgostit până peste cap plătește pentru a fi afișat periodic, în Ploiești.

Dacă anul trecut, mesajele cu „Te iubesc, Amalia!” au apărut în mai multe zone din Ploiești, inclusiv la Catedrala din Ploiești, pe un panou publicitar și pe un bloc din apropierea Catedralei, anul acesta mesajul este ceva mai elaborat.

Citește și: Povestea unui bogat-sărac! Un șofer cu BMW a furat un sac de cartofi din fața unui magazin din Buzău

„Te iubesc, Amalia! Tu ești acasă pentru mine! Te aștept toată viața!”, este mesajul care apare pe un banner uriaș din oraș, pe Bulevardul Republicii.

Primele mesaje nu au avut niciun efect, Amalia nefiind impresionată de gestul bărbatului, ba chiar a fost deranjată, deoarece, la noua declarație de dragoste, orașul a fost literalmente inundat.

Citește și: Preţul corect al unui cui la Dedeman se reduce la 20.000 de euro, după ce o clujeancă s-a împiedicat de un cui în parcarea hipermarketului și și-a rupt nasul și și-a luxat umărul

Se pare că povestea iubirii neîmpărtășite este mult mai complexă decât pare.

„Cunosc parțial situația! Și cunosc și femeia ‘norocoasă’… Trebuie să fii mai mult decât obsedat pentru a continua cu atâta încăpățânare și grandomanie, ignorând total dorințele unei femei pe care presupui că o iubești… Aici nu cred că mai este vorba de iubire, ci doar de un Ego bolnav!”, este mesajul postat de cineva într-un grup de socializare.