Povestea unui bogat-sărac! Un șofer cu BMW a furat un sac de cartofi din fața unui magazin din Buzău

Un șofer din județul Buzău a ajuns viral pe internet, după ce a recurs la un gest de tot râsul. Bărbatul se afla la volanul unui bolid de lux când a șocat oamenii din preajmă.

15 dec. 2023, 14:40
Povestea unui bogat-sărac! Un șofer cu BMW a furat un sac de cartofi din fața unui magazin din Buzău

Se pare că nu toți cei care au un BMW au și bani, mai ales că de multe ori aparențele înșală și se pare că a fost și cazul acestui bărbat din Buzău.

Te-ar putea interesa și VIDEO / Cumpărarea unui BMW, motiv de petrecere cu șampanie, tort și manele pentru o familie din România

Omul conducea un bolid de zeci de mii de euro, însă s-a decis să fure un sac de cartofi din fața unui magazin.

Cum nimeni nu o duce suficient de bine, bărbatul s-a gândit să oprească mașina de lux în fața unui magazin din Buzău și să ”împrumute” un sac de cartofi. Zis și făcut.

Desigur, nu s-a gândit și că poate fi surprins de camerele de supraveghere, lucru care s-a întâmplat.

Când au văzut, patronii magazinului au rămas șocați.

Oamenii n-au știut dacă să facă haz de necaz de situație ori să fie revoltați. Asta pentru că șoferul a furat din fața alimentarei cartofii, apoi a aruncat sacul în portbagaj și dus a fost.

Nici prin cap nu i-a trecut șoferului că magazinul are camere de supraveghere și că se va afla de gestul lui.

Nu i-au trecut prin minte consecințele pe care le putea suporta, chiar dacă a furat niște cartofi.

Buzoianul cu bolid de lux, de râsul tuturor

Imaginile au ajuns virale în mediul online, unde au stârnit o avalanșă de păreri. Internauții s-au amuzat de-a dreptul atunci când au vorbit despre întreaga situația în care protagonist a fost șoferul unei mașini scumpe.

„Să te faci de râs pentru un sac de cartofi, asta înseamnă să fii mafiot”, „Tigaie avea, îi lipseau cartofii” și „A băgat de 30 de lei motorină și a rămas cu stomacul gol”, au fost doar câteva comentarii.

Citește și Un BMW a intrat cu toată viteza într-un TIR, şoferul a murit pe loc. Alte două TIR-uri s-au ciocnit pe A2

„Nu mai spuneți că acel sac de cartofi este plătit și nu furat; dacă era vorba de așa ceva, cei de la magazin nu s-ar mai interesa de filmare și apoi domnul Răzvan, proprietarul magazinului, să nu publice această filmare, nu aș crede.

Și nu cred că ați intrat niciodată dumneavoastră la acest magazin, că marfa afară este pusă doar ca să vadă omul; restul sacilor de cartofi sunt acolo înăuntru, de acolo se iau, nu de afară”, Imaginile au fost șterse de pe internet, în urma reacțiilor oamenilor, potrivit Adevărul.ro.