Mesajul unui preot infectat cu covid-19 de pe patul de spital: „Asociez secţia COVID cu PURGATORIUL lui Dante. Toţi intră pe picioare, apoi are loc trierea”

Unul dintre cei mai cunoscuţi preoţi din Sibiu, a transmis un mesaj, după ce s-a infectat cu covid-19. Părintele Achim Băncilă mărturiseşte că a fost la un pas de moarte şi îi îndeamnă pe români să se vaccineze împotriva coronavirusului.

21 oct. 2021, 21:58
Mesajul unui preot infectat cu covid-19 de pe patul de spital: „Asociez secţia COVID cu PURGATORIUL lui Dante. Toţi intră pe picioare, apoi are loc trierea”
Mesajul unui preot infectat cu covid-19 de pe patul de spital

Mesajul unui preot infectat cu covid-19 de pe patul de spital. Părintele Achim Băncilă este internat la spitalului de Pneumoftiziologie din municipiul Sibiu, din cauza coronavirusului. Acesta mărturiseşte că a fost un antivaccinist convins până în momentul în care s-a infectat cu covid-19. Acum, părintele regretă că nu s-a vaccinat şi îi îndeamnă pe români să o facă.

Mesajul unui preot infectat cu covid-19

Preotul, care măturiseşte că a fost ”la un pas de moarte”, a transmis unui coleg de breaslă un mesaj de pe patul de spital. Acesta asociază secția COVID cu Purgatoriul lui Dante, în care „toți intră pe picioare, apoi are loc trierea”.

Citeşte şi Medicul Vasi Rădulescu transmite un mesaj anti-vacciniştilor: „Nu aşteptaţi un deces în familie. E foarte probabil”

”După 24 de ore în secţia COVID, iată reflecţiile mele:

– deşi am fost ” la un pas de moarte” cuvintele medicului Drăghilă, simt că DUMNEZEU mai are cu mine CEVA de făcut…în primul rând să-L mărturisesc mai mult oamenilor…

– asociez secţia COVID cu PURGATORIUL lui Dante. Toţi întră pe picioare, apoi are loc trierea: unii în RAI, adică acasă în bucuria celor dragi, alţii în Iad, în întuneric…ducâdu-i „cu picioarele înainte” alţii…

– dintr-un antivaccinist acum am ajuns un promotor fervent al vaccinului la fel ca sfinţitul stareţul EFRÈEM Vatopedinul”, se arată în mesajul făcut public de teologul Zosim Dorin Oancea.

Preotul din Sibiu mai spune că ”antivacciniştii sunt influenţaţi malefic de duhurile demonice care iau nepregătite sute de suflete”.

”Dragii mei, vaccinaţi-vă ca să nu ajungeţi aici. Soţia mea, Mari, vaccinată, n-are covid, iată un exemplu concludent. De pe pat de spital vă îmbrăţişez şi vă doresc multă, multă, sănătate”, a mai scris preotul.

Citeşte şi Medicul psihiatru Gabriel Diaconu, avertisment despre efectele infectării cu coronavirus: „COVID19 declanșează boli neurologice sau psihice la aproape o treime dintre cei care au trecut prin infecție”


loading...