Dan Voiculescu, un nou ATAC la Traian Băsescu: Un „TICĂLOS” şi „în nemernicia lui, o ruşine pentru România”

Dan Voiculescu îl atacă dur pe Traian Băsescu din spatele gratiilor. Voiculescu a scris, pe blogul său personal, că fostul preşedinte al României "trebuie să plătească pentru fărădelegile" sale, numindu-l "ticălos", "neruşinat" şi "în nemernicia lui, o ruşine a României".

18 feb. 2015, 10:40
Dan Voiculescu, un nou ATAC la Traian Băsescu: Un „TICĂLOS” şi „în nemernicia lui, o ruşine pentru România”

Dan Voiculescu a reacţionat virulent la atacul lui Traian Băsescu, de pe Facebook, la adresa Antenei 3.

„În nemernicia sa, Traian Băsescu, această ruşine a României, se laudă pe facebook că el a recuperat România pe care eu aş fi “luat-o“ pentru mine.

Neruşinatul uita că România a fost în ultimii 10 ani total în mâna lui şi a lăsat-o românilor cu datorii de peste 20 de mld de euro, cea mai mare datorie a României postdecembristă„, scrie Voiculescu.

Citeşte şi: Dan Voiculescu, din închisoare: Băsescu Traian, un LAŞ autentic! Mai rău decât un ŞOBOLAN

„Tupeul, minciuna, impostura şi hoţia au condus România în ultimul deceniu, iar Băsescu trebuie să plătească pentru toate fărădelegile sale.

Nu ştiu dacă o comisie parlamentară are şanse de reuşită, însă un proces colectiv împotriva acestui ticălos se impune. Probabil nu vor semna 7,4 milioane de români, dar câteva sute de mii o vor face cu siguranţă şi va fi semnificativ. Nu vă fie frică! Dictatura lui Băsescu se zbate spre marele final”, a adăugat fostul preşedinte al PC.

Citeşte şi: DAN VOICULESCU a ratat ultima şansă de a fi ELIBERAT. Înalta Curte i-a respins recursul

Traian Băsescu a scris, pe Facebook, că Antena 3 şi RomâniaTV sunt, în opinia lui, „expresia profundă a mizeriei în jurnalism.”

Citeşte şi Traian Băsescu, ieşire nervoasă pe Facebook şi atacuri la adresa „mogulilor”