Traian Băsescu, ieşire nervoasă pe Facebook şi atacuri la adresa „mogulilor”

Traian Băsescu a avut o ieşire nervoasă pe Facebook după ce în presă au apărut informaţii despre anumite firme deschise de apropiaţi ai cuplului Cocoş - Udrea în Panama. Fostul preşedinte a negat orice legătură cu acele firme şi a calificat informaţiile drept "o minciună". 

RomaniaTV.net
15 feb. 2015, 09:12
Traian Băsescu, ieşire nervoasă pe Facebook şi atacuri la adresa „mogulilor”

Să sugerezi că aş avea firme înregistrate în Panama reprezintă o minciună. Declar pentru orice român interesat că nu am avut niciodată şi nici nu am firme sau conturi bancare în străinătate„, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Traian Băsescu a continuat cu atacuri la adresa presei pentru dezvăluirile pe care le face despre afacerile familiei sale.
„Faptul că tandemul Antena 3/RomâniaTV duce o campanie furibundă de denigrare împotriva mea, îmi arată că v-au deranjat cumplit procesele de instaurare a statului de drept care au avut loc în ultimii 10 ani şi care, după cum constataţi, sunt greu de întors. Patronii voştri, Voiculescu şi Ghiţă şi-au dorit ca România să fie a lor iar eu „le-am luat-o” lor şi altora ca ei şi am lăsat-o românilor la terminarea celui de al doilea mandat.
Voi, (A3 şi RTV) puteţi continua campaniile micinoase împotriva mea, a familiei mele şi a acelora care au avut curajul să mă sprijine pînă la sfîrşit de mandat, dar niciodată nu veţi mai putea aduce ţara la cheremul unora de teapa lui Voiculescu sau Ghiţă”, a continuat Traian Băsescu pe Facebook.