Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria: „Dai şi primeşti”

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de joi 18 ianuarie 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

18 ian. 2024, 06:12
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria: „Dai şi primeşti”

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Citește și Darurile divine ale anului 2024. Ce duc în bagajele astrale zodiile în acest an

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC

TATA

„Tatal meu adevarat este Dumnezeu din ceruri care straluceste lumina vindecatoare asupra mea, asupra tatalui meu biologic si relatiei noastre.”

Acest mesaj vine spre tine pentru ca ai in suflet o intrebare sau preocupare ce are legatura cu relatia dintre tine si tatal tau. Desi aceasta legatura poate ca nu este facuta si inteleasa imediat, acest mesaj recunoaste legatura. Cel mai probabil, emotii vechi ce au legatura cu tatal tau iti afecteaza prezenta situatie. Daca iti apare o amintire pe masura ce citesti acest mesaj, ai incredere ca drumul te va duce spre vindecarea ei. Reamintirea unei amintiri dureroase nu este placuta dar este un pas important spre vindecarea tiparelor negative. Daca ai o inima grea in legatura cu tatal tau, ia-ti o clipa si spune : „Dumnezeu si Fecioara Maria, va multumesc pentru ca ma ajutati sa vindec si sa eliberez emotia (numeste emotia) pe care o simt pentru ca el si eu sa fim liberi.”

 

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
IISUS

„Ma rog pentru a primi ajutorul si ghidarea lui Iisus in aceasta situatie.”

Fecioara Maria iti trimite acest mesaj pentru ca tu ai o relatie apropiata si speciala cu fiul ei, Iisus. Ei impreuna aud rugaciunile tale si iti raspund la ele cu iubire. Iisus iti ofera suport de vindecare tie si celor pe care ii iubesti, dar te si ajuta sa ai credinta in miracolele lui Dumnezeu izvorate din iubirea Sa neconditionata. Acest mesaj este si o reamintire ca Iisus te iubeste, asa cum o face cu toti de pe aceasta planeta, oricare ar fi religia lor. El este un model minunat de iertare, integritate si iubire pe care si tu le poti activa in situatia ta curenta.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
DUMNEZEU

“Ma dau la o parte din cale si abandonez orice nevoie de control ca sa fac loc pentru iubirea vindecatoare a lui Dumnezeu sa curga prin mine si prin aceasta situatie.”

Te-ai rugat pentru ajutor si acum este timpul sa permiti divinitatea sa te asiste. Iubirea si intelepciunea lui Dumnezeu a fost mereu disponibila pentru tine, cu conditia sa ai incredere in vointa sa. Elibereaza orice componente nevindecate din relatia ta cu Creatorul catre Fecioara maria si ingeri, ca sa dezvolti una mai apropiata si bazata pe mai multa incredere. Poate sa insemne sa ai credinta foarte mare, in special daca nu vezi o solutie la situatia ta prezenta la orizont.

Acest mesaj indica faptul ca ai abordat o situatie doar cu mainile tale, incercand sa anticipezi si sa controlezi rezultatul de unul singur. Anxietatea vine din lipsa de credinta in divinitate si in timpul divin, impreuna cu dezamagirea ca alti oameni nu iti urmeaza planurile. Daca abandonezi nevoia sa fii tu scenaristul te va ajuta sa te relaxezi si sa obtii rezultate mai bune. Dumnezeu te poate vindeca precum si situatia ta daca ii permiti sa se ocupe El de tot.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

 

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: joi 18 ianuarie 2024. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru joi 18 ianuarie 2024 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
CURATA NEGATIVITATEA

„Elibereaza negativitatea din tine sau din preajma ta.”

Ai primit acest mesaj pentru ca ai nevoie sa cureti energia negativa din tine sau din preajma ta. Poate fi o negativitate a clipei prezente sau o durere mai veche din trecutul tau pe care o cari cu tine pentru ca ai avut dificultatea de a ierta. Din fericire, nu trebuie sa stii ce forma de negativitate cureti, nici nu esti sfatuit sa o analizezi si retraiesti. Pana la urma, focusarea pe negativitate nu face decat sa ii dea putere. Ai nevoie acum doar de putina grija de sine pentru a iti curata campul. O poti realiza spunand rugaciuni spre Dumnezeu, spre Iisus si spre Arhanghelul Mihail sa ridice de pe tine ce nu iti mai serveste. Ai putea chiar sa apelezi la un vindecator spiritual de incredere pentru ajutor in acest proces.

Cei care sunt foarte sensibili absorb de regula energiile mai joase. Deci nu e nimic de temut sau de rusinat, este doar o constientizare ca sa te ocupi de aceasta situatie. Alte metode eficiente de curatare includ: sa dormi cu un cristal de cuart fumuriu alaturi / sa mirosi ulei de salvie / sa faci baie cu sare de mare / sa petreci timp in natura / sa faci miscari fizice blande.

Rugaciune: Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma indrumi sa fiu eliberat de orice nu imi serveste, ca sa fiu deschis spre bucurie si prosperitate pe calea mea.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
ECHILIBREAZA-TI ENERGIA MASCULINA CU CEA FEMININA

„Permite aspectului tau feminn sa te inspire creativ si aspectului tau masculin sa iti dea incredere.”

Acest mesaj apare ori de cate ori te simti blocat in energia ta masculina din cauza unui loc de munca competitiv sau stresant sau din cauza unei situatii de familie. Poate ca te simti ca si cum trebuie sa te lupti sau sa fii extra vigilent. Totusi, indiferent de circumstanta prezenta, ti se transmite ca, pentru binele tau, acum este un moment in care trebuie sa echilibrezi energia masculina din tine cu delicatetea hranitoare a energiei tale feminine.

Fiecare persoana, indiferent de sex, are atat energie masculina cat si feminina in sine, iar echilibrarea lor este esentiala pentru sanatate si pentru o viata eficienta. Energia feminina primeste idei inspirate divin si inspiratii creative iar energia masculina pune aceste idei in actiune si aplicare. Ambele sunt la fel de importante pentru ca ele sunt parteneri 50-50.

Prea multa energie feminina duce la pasivitate in care visele exista, inspiratia exista dar nu exista suficienta energie pentru a se actiona spre implinirea lor. Prea multa energie masculina poate duce spre actiuni agresive si neinspirate divin. Rugaciunile te ajuta sa gasesti acest echilibru. Dupa ce il obtii, vei descoperi cum nivelul de stres ti se reduce substantial. Vei fi mult mai usor in stare sa te relaxezi cand termini munca, sa iti iei vacante, sa te bucuri de ore si zile libere fara sa te gandesti la job si responsabilitati. Dar vei fi si mult mai usor capabil(a) sa actionezi cu energie buna atunci cand ai planuri si vise inspirate divin.

Rugaciune: Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma sustii sa fiu un om echilibrat energetic, pentru ca ma calauzesti sa imi imbin armonios aspectele feminine si masculine din fiinta mea, pentru binele meu si al tuturor celor implicati in viata mea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

 

Zodia care are de plătit o lecție karmică la început de an. Acești nativi fac plata destinului în ianuarie 2024

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, joi 18 ianuarie 2024. Ce aduc in amor Lordul karmei Saturn si comunicativul Mercur?
Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, joi 18 ianuarie 2024. Poate ca in prezent nu dorim altceva decat sa fim purtati de rasfatul iubirii – sa ne bucuram de simturi si sa ne ghidam dupa inimile noastre. In primul rand, ar putea fi necesar sa rezolvam ceva practic. Planeta comunicarii, Mercur, initiaza un sextil usor cu Saturn, dotandu-ne cu abilitatea de a rezolva problemele de afaceri usor si de a reveni la lucrurile bune. Invatam arta subtila a parteneriatului, care uneori poate necesita un anumit grad de flexibilitate.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Afla mai multe despre contextul astral al zilei in Horoscopul zilnic.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Relatia de cuplu se desfasoara sub bune auspicii, insa pot aparea accente de gelozie si furie. Asculta ce spune partenerul inainte sa tragi concluzii pripite. Daca esti singur, poti intalni pe cineva din sfera profesionala care sa-si arate sentimentele fata de tine.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
A venit timpul sa vorbesti deschis cu partenerul despre relatie si sa rezolvi ce este de rezolvat. Daca esti singur, probabil ca te simti obosit si resemnat. Dar nu e cazul sa disperi. Surprize placute te asteapta. Tot ce trebuie sa faci este sa fii mai zambitor pentru a fi mai cuceritor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO