Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, miercuri 17 noiembrie 2021. Rugaciuni catre Fecioara Maria

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna.

17 nov. 2021, 00:01
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, miercuri 17 noiembrie 2021. Rugaciuni catre Fecioara Maria

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de miercuri 17 noiembrie 2021 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Fecioara Maria, mesajul saptamanii pentru zodii. Cine este binecuvantat in noiembrie
Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Rugaciuni catre Fecioara Maria. Rugaciuni facatoare de minuni de spus la necaz sau cand ti-e greu!

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Protejeaza-te

Captezi energiile celorlalti oameni si te poti simti mai obosit, suparat, fara putere de concentrare. Fecioara Maria si ingerii iti transmit mesajul ca este foarte important sa te protejezi. Asa cum nu iesi din casa fara umbrela daca ploua, asa ar trebui sa te protejezi de energiile negative, de cuvintele urate, de certuri. Imagineaza-te inconjurat de lumina si dragostea Fecioarei Maria si a ingerilor, ca sic and ai avea un scut in jurul tau.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
Parinti

Cum este/a fost relatia cu parintii tai? Cum este/ a fost relatia cu mama ta? Cum este/ a fost relatia cu tatal taua? Daca ai oarecare probleme cu diverse persoane, cel mai probabil ai emotii nevindecate din copilaria ta, in special din relatia cu mama. Daca iti este teama sa primesti iubirea in viata ta sau daca te simti vinovat ca vrei sa ti se implineasca nevoile, cere ajutorul ingerilor sa te ghideze in rezolvarea tulburarilor de natura emotionala provenite din relatia cu mama ta. Daca ai probleme cu increderea de sine, cere sprijinul ingerilor sa vindeci relatia cu tatal tau.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Viitorul

Cu siguranta iti pui intrebari despre viitorul tau. Ce va fi, cum va fi? Fecioara Maria si ingerii iti transmit ca ai puterea de a-ti construi viitorul, de a-l vedea, de a te bucura de darurile tale spirituale. Ai puterea de a vedea dincolo de ce percep ochii tai. Fii atent la ce se intampla in jurul tau, fii constient de mesajele pe care le primesti de la Divinitate. Ai incredere! Fii atent la succesiunile de numere (111, 444 etc.) Fii atent la culori, la simboluri, la nori, la banii pe care ii gasesti. Toate sunt mesaje de la Divinitate care iti transmit ca este timpul sa te trezesti!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...