Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, DUMINICA 7 MARTIE 2021

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de DUMINICA 7 MARTIE 2021 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

07 mart. 2021, 08:01
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, DUMINICA 7 MARTIE 2021

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 8-15 martie 2021. Runele anunţă o săptămână binecuvântată pentru mulţi
Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
„Accepta fericirea si bunastarea”

Primesti un semnal ca esti pe cale sa te bucuri de binecuvantarea Universului. Un inger te poate atinge; fericirea te asteapta; esti iluminat cu intelegere si lucruri bune sunt pe cale sa ti se intample. Multumeste ca ai primit deja acest mesaj, deci vei fi pregatit pentru cadourile care vin spre tine. Fii energic ca o buburuza si impartaseste lumii calitatile tale angelice. Asta ii va diferentia pe cei pe care ii atingi de restul lumii, si vei fi surprins cum toti ceilalti vor reactiona.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
„Raspandeste vindecarea inimii cu bucurie”

Adu-ti aminte ca albina face fiecare lucru cu bucurie. Ca si ea, serveste altora si planetei cu inima deschisa. Se va produce o chimie intre cel care da si cel care primeste. Solidaritatea si colaborarea cresc nivelul de constienta a lumii. Deci, lasa-ti actiunile sa fie intentionate si accepta ghidarea divina. De asemenea, nu uita de puterea ta interioara. Asa cum si albina este constienta de ea.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
„Foloseste-ti puterea cu intelepciune”

Esti puternic ca un urs, insa trebuie sa fii si intelept pentru a o stapani pe deplin. Pentru asta, trebuie ca tu sa fii inconjurat de fericire. Examineaza-ti lumea si, daca trebuie sa faci schimbari, cere Fecioarei Maria si arhanghelilor sa te ajute. Deci, ai oportunitatea sa iti recreezi propriul cocon ca Divinitatea sa te atinga. Deschide-ti centrul coroanei si lasa-i sa te umple cu lumina sa aurie direct pana in inima, astfel incat tu sa emani pace si iubire.

Citeste continuarea horoscopului pe SFATULPARINTILOR. RO.

https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-zilnic-horoscop-3/mesajul-zilei-fecioara-maria/


loading...