Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, LUNI 6 IANUARIE 2020

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 6 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

RomaniaTV.net
05 ian. 2020, 20:31
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, LUNI 6 IANUARIE 2020

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.

Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC

ACASA

„Am incredere si imi urmez ghidarea divina despre propriul meu camin.”

Primesti acest mesaj datorita unor preocupari pe care le ai, constient sau nu, cu privire la ce se intampla la domiciliul tau. Fecioara Maria vrea ca tu sa stii ca Dumnezeu te vegheaza permanent si iti trimite ghidare divina cum sa iti imbunatatesti orice situatie din viata de acasa. Asteapta-te la o schimbare pozitiv, in special daca permiti sa curga si sa se manifeste mai multa iubire in caminul tau din mintea si inima ta.

Viata de acasa iti impacteaza fericirea, relatiile si chiar si sanatatea ta. Deci este esential sa faci actiuni concrete ca sa aduci o star de pace, siguranta si bucurie acolo unde stai. Da, schimbarea poate fi amenintatoare din frica de necunoscut, chiar si daca este vorba de o ajustare pozitiva. Daca simti ca opui rezistenta sa faci unele schimbari, cheama pe Fecioara Maria si ingerii pentru semne de incurajare si ghidare. Ai incredere in aceste mesaje si urmeaza-le acasa.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR

COPII

„Inima mea este plina cu iubire pentru copii, iar aceasta iubire creaza miracole si schimbari pozitive pentru ei si pentru mine.”

Miracolele apar atunci cand iubirea vindecatoare a lui Dumnezeu curge printr-o inima deschisa de om. Tu esti un canal pentru miracole ce implica copiii. Acest mesaj vine la tine pentru ca raspunsul la o intrebare a ta are legatura cu oamenii tineri, cu copiii. Fecioara Maria vegheaza pe toti cei care au drept misiune de viata copiii pentru ca ea tine foarte mult la bunastarea lor. Lucreaza in cooperare cu ea ca sa aduci si mai multi in viata ta si sa ii ajuti pe cei tineri aflati in nevoie. Ea te va ghida la fiecare pas daca asculti cu atentie de intelepciunea din inima ta.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI

ONESTITATE

„Sunt in contact cu sentimentele mele reale in legatura cu aceasta situatie.”

Ai primit acest mesaj ca raspuns la intrebarile sufletului tau pentru ca Fecioara Maria vede o nevoie pentru o sinceritate de sine. Ce trebuie sa admiti in fata ta pentru o situatie curenta ce te preocupa? Cand te gandesti la ea, ce sentimente apar la suprafata? De ce?

Este important sa iti inventariezi emotiile si gandurile despre orice te confuzeaza, irita sau infricoseaza. Altfel reactionezi in loc sa preiei tu controlul. Desi egoul este inspaimantat sa priveasca mai adanc, este o componenta esentiala de a vindeca aceasta situatie. Acest mesaj te ghideaza sa iti iei timp sa iti evaluezi si intelegi sentimentele. Tine minte : esti indreptatit la ele si ele nu sunt nici rele nici bune. Deseori, sentimentele sunt voci ale ingerilor ce trimit mesaje de la Dumnezeu spre tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.