Mesajul zilei pentru zodii de la Fecioara Maria, regina îngerilor, sâmbăta 16 martie 2024. Eliberare pentru Taur, împlinire pentru Rac

Mesajul zilei de sâmbătă, 16 martie 2024, este unul de imputernicire, susținere și claritate pentru călătoria ta de viață. Fecioara Maria, regina tuturor îngerilor și arhanghelilor, este o prea iubită mamă a lui Iisus și veghează asupra oamenilor cu iubirea sa nemărginită și protecția sa maternă.

15 mart. 2024, 22:10
Mesajul zilei pentru zodii de la Fecioara Maria, regina îngerilor, sâmbăta 16 martie 2024. Eliberare pentru Taur, împlinire pentru Rac
Mesajul zilei pentru zodii de la Fecioara Maria, regina îngerilor, sâmbăta 16 martie 2024. Eliberare pentru Taur, împlinire pentru Rac

Mesajul zilei pentru zodii de la Fecioara Maria, regina îngerilor, sâmbăta 16 martie 2024. Fecioara Maria este un vindecător puternic și plin de compasiune, precum și un mare învățător spiritual pentru noi, fiind dornică să ne ajute pe toți, indiferent de religia fiecăruia.

Pentru a te conecta cu Fecioara Maria și a lucra cu ea, tot ce trebuie să faci este să o chemi, iar ea îți va fi alături. Ca o mamă plină de compasiune, ea ne încurajează, ne susține, ne consolează, ne dă putere și veghează la împlinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este preocupată în special să ajute copiii, părinții și pe cei care au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de vârstă, precum cei bolnavi sau săraci. Ea este un vindecător miraculos al copilului interior și ne invită să îi permitem să ne vindece oricând.

Citeşte şi: Zodiac chinezesc săptămâna 18-24 martie 2024. Ajutor divin pentru Şobolan, veşti excelente pentru Iepure

Mesajul său oferă ghidare delicată pentru a ne ridica, a ne susține și a ne ghida în călătoria noastră. Este important să primim aceste mesaje cu inima deschisă și să le folosim pentru a găsi claritate în situațiile stresante și pentru a ne îndrepta către pace, siguranță și sănătate.

Rugăciunea către Fecioara Maria, invocată în timp ce primim mesajele, ne asigură că interacțiunile noastre sunt protejate de Dumnezeu, de Iisus hristos și de Arhanghelul Mihail, și că doar adevărul divin și sfânt va străbate prin ele, aducând binecuvântări tuturor celor implicați.

Citeşte şi: Horoscopul suprem al primăverii 2024. Noroc uriaş pentru Berbec şi Balanţă, o nouă relaţie pentru Taur. Probleme cu familia şi casa pentru Săgetător

Prin primirea și ascultarea acestor mesaje divine, putem găsi claritate, ghidare și susținere pe drumul nostru spiritual și în călătoria noastră de viață.

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC

Oameni indigo

Tu sau altcineva implicat intr-o anumita situatie este o persoana indigo sau parintele unei persoane indigo. Oamenii indigo sunt destul de incapatanati, au credinte personale foarte puternice si sunt gata oricand sa schimbe sis a imbunatateasca lumea. Oamenii indigo au un temperament care le confera energia de a merge mai departe indiferent de situatie. Poate este nevoie de tine sa ajuti o persoana indigo sa-si pastreze darurile spirituale. De cele mai multe ori, oamenii indigo sunt neintelesi, diagnosticati cu ADHD sau alte tulburari, doar pentru ca sunt mai sensibili si au alte abilitati decat toti ceilalti. Ajuta o persoana indigo sa isi creasca stima si increderea de sine, ajuta-l sa-si redescopere directia, astfel incat sa-si foloseasca abilitatile naturale sis a ne ajute pe noi toti.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR

Scrie-I Lui Dumnezeu

Fecioara Maria si ingerii te indruma sa iti scrii gandurile, grijile, rugaciunile intr-o scrisoare catre Dumnezeu. Te vei simti eliberat si, totodata, intr-o imensa comuniune cu Divinitatea, cu Raiul, cu ingerii. Nu conteaza daca este ceva lung sau ceva scurt, rezultatul va fi acelasi. Scrie din toata inima ta si trimite hartia simbolic catre Rai. Poti sa o arzi sau poti sa o pui in congelator, pentru a “ingheta” situatia in sine. Sau poti sa o ingropi (care te ajuta sa te vindeci emotional). Poti, de asemenea, cutia postala a Lui Dumnezeu. Alege o cutie de ce dimensiuni vrei tu, orneaza-o cum se cuvine si pune in ea rugaciunile tale.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI

Canta si danseaza

Fecioara Maria si ingerii iti transmit ca ai nevoie de exprimare creativa si de o armonizare a timpului petrecut la munca si a timpului petrecut pentru tine. Cantecul si dansul sunt modalitati puternice de a iti deschide canalele creative si pentru a experimenta libertatea in deplinatatea expresiei sale. Vei realiza ca ai talente ascunse care iti vor creste increderea de sine. Muzica sufletului tau te va conecta cu Divinitatea si vei intelege mai usor ca este parte din tine. Stinge lumina, porneste muzica favorita si lasa-te purtat pe ritmurile ei, asa cum simti. Permite muzicii sa te patrunda si lasa-ti corpul sa se miste, fara sa te gandesti la miscarile pe care le faci.

Mesajul zilei pentru zodia RAC

Vizualizeaza succesul

Lucreaza la sporirea increderii de sine. Vizualizeaza elemente pozitive in viata ta. Atunci cand te astepti ca lucruri bune sa se intample, ii vei inspira si pe ceilalti. In acest fel, succesul este aproape. Cere Fecioarei Maria si ingerilor sa te ajute sa-ti pastrezi gandurile curate, sa te elibereze de negativitate, sa te ghideze in vizualizarea succesului. Aprinde o lumanare si concentreaza-te pe flacara ei. In timp ce o privesti, imagineaza-te zambind, fericit, implinit. Da-ti voie sa simti ca tu si cei dragi tie sunteti in siguranta, protejati de Dumnezeu.

Citeşte continuarea pe Sfatul Părinţilor.