Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, SAMBATA 28 NOIEMBRIE 2020

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

27 nov. 2020, 23:47
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, SAMBATA 28 NOIEMBRIE 2020

Mesajul ZILEI pentru zodii.

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 28 NOIEMBRIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Mesajul ZILEI pentru zodii .Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Detoxifiere

Fecioara Maria si ingerii vor ca tu sa stii ca ai o sensibilitate profunda. Poate ca te simti cu totul altfel decat pana acum, poate ca te crezi bolnav si esti tentat sa te tratezi singur cu diverse medicamente. NU mai proceda asa. Poti apela la metode de detoxifiere mult mai sanatoase. Renunta la substantele de care esti sub o forma sau alta dependent, renunta la alimentele procesate. Renunta la emotiile care iti fac rau, la oamenii care iti slabesc energia.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
Protectie si ghidare divine

Primesti o validare a ceea ce deja stii sau macar intuiesti: Fecioara Maria si ingerii sunt alaturi de tine acum. Ei te protejeaza pe tine si pe cei dragi tie si iti dau curajul sa iti infrunti slabiciunile care te tin pe loc. Daca iei in calcul sa faci cateva schimbari in viata ta, sa pleci de la actualul loc de munca sau dintr-o relatie, cere ghidare si protectie divine, ca sa mergi inainte fara frica. Poti cere asistenta divina pentru a-ti descoperi scopul in viata si vei primi mesaje despre pasii pe care ar trebui sa-i faci pe calea dezvoltarii tale spirituale sau profesionale.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Sanatate divina

Rugaciunile tale pentru vindecare au fost ascultate. Vei primi ghidarea necesara, vei avea idei miraculoase care iti vor purta pasii pe calea vindecarii. Poate simti nevoia brusca sa renunti la tigari sau la alcool, sau sa incepi sa mergi la sala, sau sa elimini toate poftele nesanatoase. Daca esti chemat sa ai grija de sanatatea cuiva din familie sau de prieteni, cere, de asemenea, ghidare. Vei primi energia si lumina de care ai nevoie ca sa aduci bucurie vindecatoare in sufletele celor dragi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Mesajul ZILEI pentru zodii CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: SAMBATA 28 NOIEMBRIE 2020. Mesajul si rugaciunea zilei!
Iata pentru SAMBATA 28 NOIEMBRIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Horoscop Urania 28 noiembrie – 4 decembrie 2020. Luna plină aduce tensiuni
Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
BUNA ZIUA SI LA REVEDERE

„In curand vei vedea ca o schimbare va face ca totul sa fie mai bine pentru tine.”

Viata ta se schimba si acum poti simti ca nu ai prea mult control. Totusi sa stii ca esti in siguranta si esti protejat in timpul acestor schimbari. De-a lungul vietii tale vei experimenta multe schimbari. Pe masura ce spui la revedere vechiului si bun venit noului, vei invata ca schimbarea este parte importanta din viata fiecarui om. Te poti simti trist sa spui la revedere si te poti simti temator despre ce va urma in viitor. Acest mesaj iti spune ca prieteni noi vin pe calea ta. Nu esti singur pentru ca mereu vei avea alaturi unii din prietenii vechi si membri de familie care te iubesc si carora le pasa de tine. Vorbeste-le despre ceea ce simti! Schimbarea te ajuta sa dai drumul la orice nu iti mai e necesar. Pe masura ce spui la revedere trecutului, vei ramane mereu cu iubirea si cu lectiile pe care le-ai dobandit iar acestea sunt pe veci in inima ta. Ele sunt comori pe care mereu le vei avea cu tine de-a lungul vietii. Spune bun venit si buna ziua oamenilor noi, locurilor si evenimentelor ce vin spre tine. Nu e nimic de temut despre viitor. Este fericit, luminos si plin de momente de bucurie.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru ca ma sustii sa trec cu bine prin schimbarile vietii mele si sa ma bucur de tot ce e nou in timp ce pastrez in inima toata iubirea a tot ce a fost.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
MUNCA IN ECHIPA

„Munceste cu alti oameni ca sa obtii succesul intr-o situatie.”

O situatie din prezentul tau se va rezolva de la sine cu ajutorul implicarii oamenilor. Ai nevoie sa fii parte dintr-o echipa ca sa obtii succesul in cel mai bun mod posibil. Munca de echipa inseamna ca fiecare imparte munca si distractia. Mai inseamna sa te gandesti si sa iti pese de sentimentele altor oameni, dar si de obiectivul comun al grupului. Acest mesaj iti cere sa fii un bun membru de echipa. Mai intai, fii deschis sa ceri altor oameni ajutor la nevoie. In al doilea rand, cand oamenii iti cer ajutorul, lasa-i sa te ajute. Este in regula sa fii ajutat apoi sa multumesti pentru acest ajutor. In al treilea rand, si tu ai nevoie sa te oferi sa ajuti pe altii. Astfel, cu totii va ajutati intre voi. O echipa poate realiza mai multe decat poate un singur om.

Ai mai primit acest mesaj si pentru ca ingerii pot vedea ca ai avea beneficii daca te implici intr-un sport de echipa. Astfel, ei te pot ajuta sa gasesti o echipa grozva cu o activitate ce ti se potriveste. Sporturile de echipa au beneficii ce te ajuta si in alte domenii ale vietii cum ar fi ca iti faci prieteni noi, faci exercitii, iesi in aer proaspat si experimentezi bucuria victoriei.

Deasemenea, aminteste-ti ca tu si ingerii tai sunteti o echipa. Ori de cate ori ai nevoie de ajutor cu orice, doar gandeste asa: Arhanghele Mihail, ingerii mei, va rog ajutati-ma cu aceasta situatie! – iar ei trec imediat la treaba pentru tine.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru ca ma calauzesti sa fiu in contact cu oameni dragi, in echipe bune prin care sa imi ating obiectivele si sa am satisfactii.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
IARTA!

„Este timpul sa dai drumul furiei sau invinovatirii!”

Invinovatesti pe cineva de ceva? Te simti furios? Acest mesaj iti spune ca furia si vina te tin pe loc. Vina iti ia din utere si o da altei persoane. Tu ai foarte multa putere si un mod de a o simti este sa dai drumul la orice resentiment din tine. nu trebuie sa ierti actiunile altei persoane daca acestea chiar te-au durut dar trebuie sa te opresti din a vedea persoana ca pe un dusman pentru ca aceasta emotie este toxica pentru mintea, sufletul si corpul tau.

Tu stii prea bine ca ganduri fericite duc la o viata fericita. Ei bine, ganduri negre si furioase pot aduce mai multe motive de furie si frustrare in viata ta. Arhanghelul stiu ca nu asta este ceea ce doresti. A fi liber de aceste emotii te face mai puternic si energic si te face sa te simti fericit.

Esti furios pe tine dintr-un motiv anume? Daca este acest caz, acest mesaj iti spune ca este nevoie sa te ierti pe tine insuti. Poti invata de la trecutul tau si sa devii mai puternic pentru ca dai drumul supararii pe tine. poti face asta daca intelegi de ce ai actionat asa cum ai facut-o. Cu siguranta ai avut un bun motiv sa actionezi asa la acel moment. Acum, regandindu-te la tot, poate ca iti doresti sa fi actionat diferit. Dar regretele nu sunt deloc de folos daca nu inveti ceva din ele.

Toata lumea invata permanent pe masura ce evolueaza prin viata. Fa tot ce poti mai bine ca sa intelegi asta si vei putea sa te eliberezi de furia pe tine sau pe altii. Asta inseamna sa ierti. Sa crezi cu tarie ca totul se intampla cu un motiv si ca vei fi bine!

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru sustinerea de a vedea motivele de iertare si de a ma elibera de orice emotie toxica a neiertarii, ca sa fiu deschis spre noi ocazii de bine si bucurie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.