Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, SAMBATA 30 MAI 2020

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 30 MAI 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

RomaniaTV.net
30 mai 2020, 03:58
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, SAMBATA 30 MAI 2020

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.

Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC

URMEAZA CALEA TA

Toata lumea se confrunta cu situatii si tentatii in viata in care stim intuitiv ca nu sunt cele mai potrivite. Ca si copil, te-ai bazat pe Dumnezeu si pe adulti sa iti arate calea cea mai buna de urmat. Uneori aceasta cale nu e pe placul altora, dar tu stii ca este cea pe care te indruma Dumnezeu.

Rugaciunea te ajuta sa iti gasesti acea putere suplimentara de a avansa chiar pe calea ta divina. Nu te judeca pentru asa-zisele greseli pe care le-ai facut. In schimb, vorbeste cu Dumnezeu despre ele. Admite-ti gandurile si sentimentele despre ce crezi tu ca ai facut gresit si Dumnezeu te va sustine si inalta prin iertare. Greselile sunt oportunitati de invatare si iertare. Asadar, fa-ti o noua promisiune sa te readuni si sa reincepi. Invata din orice situatie si tine minte ca pe viitor sa te indrepti spre Dumnezeu inainte de a lua orice decizie. Daca simti bine si usor in zona inimii, inseamna ca aceea este calea.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR

DA-I GRIJILE LUI DUMNEZEU

Cand eram copii, obisnuiam sa dormim zinc dupa-amiaza. Ei bine, nevoia noastra pentru odihna nu a disparut pentru ca suntem adulti. Exista un motiv pentru care Dumnezeu a binecuvantat a saptea zi si a sanctificat-o, declarand-o zi de odihna, pentru ca avem nevoie! Toti avem nevoie de timp pentru a ne deconecta de la lume, pentru a ne incarca de energie si a ne creste atitudinea. Relaxarea poate lua multe forme : poti petrece timp odihnindu-te, rugandu-te sau stand cu familia la masa. Poti sa te bucuri de timp in natura, stand langa un copac sau langa o apa. Evita electronicele cand te odihnesti, ca sa te reconectezi cu Dumnezeu fara distrageri. Te poti relaxa acasa cu un pui de somn de dupa-amiaza, gradinarind sau citind o carte buna. Cand te odihnesti, este mai usor sa il auzi pe Dumnezeu si sa ii eliberezi orice griji sau preocupari ; solutiile sunt deseori descoperite cand esti relaxat si deschis spre ghidarea divina. Somnul este vindecator in multe privinte si sunt multe moduri de a-l avea, inclusiv punand ulei esential pur de lavanda pe perna, ascultat de muzica odihnitoare, o baie buna inainte de somn cu ulei esential in ea. Vise placute!

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI

EXPRIMA-TE PRIN CREATIVITATE

Ce arte sau activitati creative iti placeau cand erai copil ? Aspirai sa devii un muzician, dansator, scriitor, pictor sau alt tip de artist ? Creativitatea ajuta la eliberarea stresului si relaxeaza. Poti exprima astfel idei si sentimente tinute in tine. Chiar daca nu esti sigur cum sa te exprimi creativ, actiunea ta artistica de orice fel va deschide portile creativitatii pentru tine. Pana la urma, asta inseamna sa fii creativ : sa fii unic si sa te bucuri de talentele pe care ti le-a dat Dumnezeu. Le ai din belsug! Atunci cand te manifesti creativ in orice fel, ai oportunitatea sa atingi inimile altora. Totusi, nu e neaparat necesar sa iti arati creatia altora. Poti sa faci ceva doar pentru satisfactia ta particulara. Este important sa te exprimi in moduri in care sa te simti bine si sa iti reincarci bateriile. Muzica si dansul pot fi o forma de rugaciune si meditatie. Fa-ti timp sa te exprimi in orice mod simti si observa cum devii mai usor la suflet. Sarbatoreste viata si lasa-ti viata sa fie un cantec si un dans minunat, un tribut adus lui Dumnezeu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.