Meseriile care sunt plătite cu salariu de peste 3000 de euro pe lună chiar și fără diplomă de BAC

Se preconizează criză economică, bugetul arată ca o plasă de pescar, dar forţa de muncă este la mare căutare. Se fac angajări în condiţii avantajoase în mai toate domeniile.

27 sept. 2023, 06:56
Meseriile care sunt plătite cu salariu de peste 3000 de euro pe lună chiar și fără diplomă de BAC
Salarii de 4.000 de euro pentru angajaţii unei noi instituţii de stat. Cine vor fi noii bugetari de lux

Să ai un salariu decent, din care să îți poți permite să te bucuri de viață fără să îți faci griji pentru ziua de mâine, este destul de greu de obținut, mai ales în condițiile în care inflația a atins niveluri uriașe, iar prețul alimentelor a explodat.

Cu atât mai dificil este să obții un venit bun dacă nu ai studii superioare sau nu ai reușit să îți iei diploma de Bacalaureat. Însă, nu este imposibil să ai o slujbă bine plătită, chiar dacă nu ai diploma de Bac.

Sondaj eJobs: 9 din 10 angajatori doresc să recruteze până la finalul anului. 5 din 10 se bazează pe salarii și bonusuri pentru a atrage candidați

Există anumite joburi care îți pot aduce bani frumoși chiar și fără studii superioare sau chiar fără diplomă de Bacalaureat. Sumele pe care le poți câștiga pot ajunge chiar și la 3000 de euro.

Unul dintre locurile de muncă pe care le poți încerca este cel de șofer de TIR. Salariul ca șofer de TIR poate ajunge chiar și la 15.000 de lei.

Un alt job care îți poate aduce bani mulți în conturi este cel de însoțitor de bord, agent imobiliar sau chiar mecanic auto, aceste joburi având un salariu de peste 1.000 de euro.

De asemenea, un loc de muncă din ce în ce mai bine plătit este cel de tractorist. Potrivit datelor obținute de la fermieri și asociații agricole,  salariul net oferit unui tractorist este între 4.000 de lei și 14.000 de lei, în funcție de muncile agricole depuse, dar și zona în care lucrează.

 

Meseriile plătite cu peste 3000 de euro pe lună chiar și fără diplomă de BAC
Și dacă devii ambulațier, poți ajunge să câștigi lunar chiar și 4.000 de lei, tot fără a avea o diplomă de bacalaureat. Iar dacă te vei angaja într-un casino, salariul de plecare va fi în jurul sumei de 2500-3000 de lei, la care se adaugă numeroase bonusuri.

Dacă ești femeie și nu ai reușit să îți iei diploma de Bac, un job de make-up artist sau hair stylist îți poate aduce venituri superbe, salariul ajungând și la 1000 de euro pe lună.

Salariu de peste 4.000 de euro pe lună pentru români. Ce loc de muncă este plătit atât de bine

Salariu de peste 4.000 de euro pe lună pentru români. Deși pare imposibil, acest loc de muncă bine plătit poate fi accesat de români, după ce o companie din Danemarca a postat un anunț pe site-ul ANOFM.

Potrivit anunțului, compania angajează instalatori, cu salarii de peste 4000 de euro pe lună. Firma Nr. Nebel Entreprenørforretning, situata în Tarmvej, regiunea Jutland vrea să angajeze 4 instalatori/ montatori de țevi și conducte.

”Pentru a aduce la îndeplinire lucrări diferite de canalizare în Vestul Jutlandei avem nevoie de personal calificat că instalator /montator de țevi și conducte.Inițial vei fi angajat în proiecte de separare canalizare urmând ca ulterior să îndeplinești și alte sarcini. Se va lucra în echipe de 3-4 salariați.

Angajatorul este o companie cu 25-30 de salariați care lucrează de regulă în vestul Jutlandei dar ocazional se efectuează lucrări oriunde în Danemarca. Promovăm un mediu de lucru sănătos, colegial, cu oportunitați mari pentru dezvoltarea personală,iar salariații nostrii sunt persoane responsabile și cu inițiativă”, se arată în anunț.

Salariul este de minimum 23 Euro/oră brut plus alte beneficii. ”Se asigură un mediu sănătos de lucru, colegi prietenoși, echipamente moderne de lucru. Există posibilitatea de a primi mașină de serviciu. Salariul se negociază în funcție de calificare/experiență,pornind de la salariul minim menționat. Angajatorul asigura sprijin pentru obținerea cazării, înregistrare la autorități, obținerea numărului de securitate sociala, deschidere cont bancar etc.”, se mai arată în anunț.

Dedeman oferă salarii uriașe angajaților. Ce posturi sunt disponibile și în ce orașe

Conform angajatorului, acesta caută ”cetățeni europeni care cunosc limba engleză (fluent) cu calificare în domeniu. Candidatul ideal trebuie să fie punctual și să aibă abilitatea de a lucra în echipă, gata să îndeplinească sarcini variate, gata să muncească în diferite condiții meteo.

Cât câștigă un instalator în România
Pe de altă parte, dacă ești instalator în România, deși este o meserie extrem de căutată, salariul este extrem de mic comparativ cu cel oferit de firma din Danemarca.

Potrivit platformei salariulmeu.org, un instalator şi un montator de ţevi câștigă un salariu între 1.612 și 3.662 de lei.