Dedeman oferă salarii uriașe angajaților. Ce posturi sunt disponibile și în ce orașe

Dedeman oferă salarii uriașe angajaților. Unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de bricolaj din Români caută lucrători pe mai multe posturi. Ele se află în diverse locuri din România, așa că toată lumea are o șansă la interviu, dacă respectă aceste condiții.

19 sept. 2023, 18:04
Dedeman oferă salarii uriașe angajaților. Ce posturi sunt disponibile și în ce orașe
Dedeman oferă salarii uriașe angajaților

Dedeman oferă salarii uriașe angajaților. Compania caută oameni mai mult pentru o perioadă nedeterminată și cu un contract full time. Noile anunțuri au fost publicate chiar pe data de 6 septembrie și orașele care au nevoie de oameni sunt: Tg. Jiu, Vaslui, Zalău, Călărași,  Hunedoara, Pitești, Baia-Mare București, Sf. Gheorghe, Turda, Oradea, Buzău și nu numai.

Citește și: Karina Pavăl propusă în consiliul de administraţie al companiei Promateris, unde proprietarii Dedeman deţin 25% din acţiuni

Dedeman oferă salarii uriașe angajaților

În anunțul companiei apar mai multe locuri de muncă, printre consultant vânzări materiale de construcții, manipulant logistică, lucrător comercial gresie și faianță, dispencer magazin, referent surse umane, agent securitate incinte, casier, consultant vânzări, operator depozit și nu numai.

De exemplu, o persoană care dorește să se angajeze ca și șef echipă logistică marfă trebuie să aibă experiență în coordonarea echipei. Cei care au avut în subordine directă o echipă formată din minim cinci oameni au un avantaj.

Salariile la Dedeman diferă în funcție de post, de experiență și de locația unde este situat magazinul. Platforma undelucrăm.ro arată că un consultant vânzări cu un contract full time din Brașov poate câștiga lunar net de 3.500 de lei, plus un bonus de 1.200 de lei. La aceste sume se adaugă și bonurile de masă în valoare de 600 de lei.

Un alt angajat, dar pe funcția de manager raion, din Pitești, spune că primește lunar un salariu de 5.000 de lei, alături de un bonus de 1.200 de lei. Bonurile de masă însumează 600 de lei, iar bonului anual este de 5.000 de lei.