Messi a încoronat-o pe Barcelona regina lumii VIDEO

FC Barcelona şi-a reconfirmat statutul de cea mai bună echipă de fotbal din lume, iar micuţul Messi a arătat o dată în plus cât este de uriaş cu mingea la picior.

RomaniaTV.net
19 dec. 2011, 06:51
Messi a încoronat-o pe Barcelona regina lumii VIDEO

Duminică, la Yokohama, trupa lui Guardiola a surclasat-o pe FC Santos în finala Campionatului Mondial al Cluburilor. FC Barcelona s-a impus cu 4-0 şi a câştigat trofeul pentru a doua oară în ultimii 3 ani.

Messi a fost şi de această data omul partidei, cu două reuşite.

FC Barcelona nu i-a lăsat nicio şansă campioanei din America de Sud, FC Santos, iar argentinianul Messi a câştigat de la distanţă duelul cu brazilianul Neymar. Încă din minutul 17 urmaşul lui Maradona a electrizat asistenţa cu un lob superb, peste portarul Rafael, după o pasă excepţională primită de la Xavi. Apoi Xavi, în minutul 24 şi Fabregas, în minutul 45, au dat amploare unei victorii strălucitoare, la care însăşi jucătorii lui Santos au fost simpli spectatori. După pauză, în minutul 82, Messi şi-a desăvârşit opera şi s-a apropiat tot mai mult de câştigarea celui de-al treilea Balon de Aur din carieră. În plus, cu ocazia meciului de la Yokohama el a arătat că vorbele marelui Pele, care îl vedea pe Neymar mai valoros decât pe starul Barcelonei, sunt departe de realitate.