Messi doarme pe o saltea „anti-coronavirus” care ucide virusul în doar patru ore. Ce preţ are invenţia

Căpitanului Barcelonei, Lionel Messi, doarme pe o saltea "anti-coronavirus", despre care se spune că "ar ucide Covid-19 în doar patru ore". Celebra saltea costă aproximativ 1.000 de euro, conform presei internaţională.

RomaniaTV.net
11 aug. 2020, 11:51
Messi doarme pe o saltea „anti-coronavirus” care ucide virusul în doar patru ore. Ce preţ are invenţia

În urmă cu câteva zile Mundo Departivo a anunţat faptul că căpitanul Barcelonei doarme pe o saltea  „anti-coronavirus”. Prin urmare, cei de la The Sun au anunţat preţul cu care aceasta poate fi achiziţionată, mai exact 900 de lire sterline, adică aproximativ 1.000 de euro.

Citeşte şi: Cum şi-a petrecut Messi timpul în izolare. Imaginile din viaţa starului Barcelonei au devenit virale VIDEO

„Lionel Messi face tot posibilul pentru a se proteja pe el, dar şi soţia şi copiii, de noul coronavirus. Ultima achiziţie este o saltea despre care se spune că înlătură orice urmă de Covid-19 în doar 4 ore.”, scriu jurnaliştii britanici.

Mai multe publicaţii din Spania, printre care Mundo Deportivo, AS sau La Sexta, au scris despre salteaua „anti-coronavirus” pe care şi-a achiziţionat-o Lionel Messi. Pe lângă fotbalistul Barcelonei, şi Sergio Aguero a apelat la serviciile companiei care livrează acest produs.

Jurnaliştii din Spania au oferit şi detalii despre tehnologia folosită. Prin urmare este vorba despre un sistem inventat pe timpul pandemiei, numit „Viruclean”, dacă o persoană infectată cu COVID-19 doarme pe această saltea, virusul dispare și nu va mai contamina pe altcineva.

Salteaua folosește nanoparticule îmbinate în material care anihilează practic orice virus sau bacterie, în proporţie de 99%, în maximum 4 ore. Sistemul este aplicat și la măști medicale. De asemenea, cele mai scumpe modele au și sisteme de masaj și încălzire a corpului.