Messi, Ronaldo sau Ribery? Vezi cotele la pariuri ale starurilor, pentru câştigarea Balonului de Aur

Balonul de Aur 2013 va fi decernat săptămâna viitoare, pe data de 13 ianuarie, în cadrul unei gale organizate la Zurich. Până atunci, pariorii pot miza pe unul dintre cei trei favoriţi rămaşi în cursă, Franck Ribery, Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi.

07 ian. 2014, 17:35
Messi, Ronaldo sau Ribery? Vezi cotele la pariuri ale starurilor, pentru câştigarea Balonului de Aur

A mai rămas o săptămână până când FIFA va desemna cel mai bun jucător al anului 2013, în cadrul unei gale în care învingătorul va fi recompensat cu distincţia Balonul de Aur. Pentru prima oară după patru ani marele câştigător ar putea să nu mai fie Lionel Messi, care este cotat abia cu şansa a treia la câştigarea trofeului.

Argentinianul, care a câştigat trofeul în fiecare an începând cu 2009, are cotă 6 oferită de casa de pariuri Stanleybet, în timp ce şansele cele mai mari îi sunt oferite lui Cristiano Ronaldo, a cărui cotă este 1,12. Între cele două staruri, Ronaldo şi Messi, se situează Frank Ribery, mijlocaşul lui Bayern Munchen, care are cota 5.

Între performanţele de anul trecut ale lui Ronaldo se numără câştigarea titlului de golgeter al Ligii Campionilor, însă starul lusitan se putea lăuda la finalul sezonului cu 55 de goluri marcate.

Stanleybet, agenţia care îl cotează pe Ronaldo ca favorit la câştigarea Balonului de Aur, marchează 10 ani de prezenţă în România. „Sunt 10 ani de când am deschis prima agenţie de pariuri în Romania şi de atunci am văzut afacerea noastră crescând până a devenit cel mai de încredere şi cunoscut brand de pariuri din ţară„, declara John Whittaker, Chief Operating Officer al Grupului Stanleybet.

Implicarea Stanleybet în România s-a concretizat în mai multe planuri, precum deschiderea în 2012 în Bucuresti, a primului centru internaţional de suport clienţi din întreaga Europă. Proiectul a generat crearea de noi locuri de muncă pentru tinerii români.

Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri în Europa, activând cu peste 2.000 de agenţii şi un număr de peste 3.000 de angajaţi în 7 state europene (Belgia, Croaţia, Cipru, Danemarca, Germania, Italia şi România).

Citeşte şi Cristiano Ronaldo a fost ales de revista World Soccer cel mai bun fotbalist din lume în 2013