Messi şi-a lansat propria colecţie de ceasuri de lux. Cea mai ieftină bijuterie costă 35.000 de euro VIDEO

Lionel Messi și-a lansat miercuri colecția de ceasuri, la o zi după ce a reușit o “dublă” pentru PSG în meciul cu Leipzig din grupele Ligii Campionilor.

21 oct. 2021, 11:10
Messi şi-a lansat propria colecţie de ceasuri de lux. Cea mai ieftină bijuterie costă 35.000 de euro VIDEO

Messi (34 de ani) are un parteneriat cu brand-ul Jacob & Co, iar ediţia prezentată de starul argentinian este limitată. Vedeta lui PSG a postat fotografii pe Instagram cu cele trei ceasuri, ale căror preţuri variază între 35.000 şi 169.000 de euro.

Postarea lui Messi de pe Instagram a strâns rapid peste 5,5 milioane de aprecieri și peste 40.000 de comentarii. În baza parteneriatului cu Jacob & Co, argentinianul a încasat aproximativ 1,2 milioane de euro.

Numele iconic al sportivului este plasat în dreptul orei 6, în timp ce semnătura acestuia este inscripționată pe capacul ceasului.

Mecanismul cronograf este protejat cu sticlă minerală, iar coroanele din cauciuc, precum și gravurile „START”, „STOP” și „RESET” de pe ceas sunt evidențiate în roșu aprins.

Carcasa are 47 de milimetri și este prevăzută cu 36 de safire albastre cu tăietură baguette.

Citeşte şi Un model Playboy a plătit 600.000 de dolari pentru șervețelul în care Messi și-a șters lacrimile: „Sper că l-am câștigat”

Brandul de ceasuri promovat de starul lui PSG a fost fondat în 1986, la New York. Printre sportivii care au fost ambasadorii acestui brand se numără fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo (2013) și luptătorul de MMA Khabib Nurmagomedov (2014).

Citeşte şi Messi a doborât recordul lui Pele. Starul argentinian a izbucnit în lacrimi în faţa a zeci de mii de fani, imagini emoţionante VIDEO