Un model Playboy a plătit 600.000 de dolari pentru șervețelul în care Messi și-a șters lacrimile: „Sper că l-am câștigat”

Un model Playboy, brazilianca Luana Sandien, a oferit 600.000 de dolari pentru șervețelul în a care Messi și-a șters lacrimile la conferința de presă, unde fotbalistul și-a luat adio de la FC Barcelona.

24 aug. 2021, 09:18

Un model Playboy

, superba braziliancă Luana Sandien, a oferit 600.000 de dolari pentru șervețelul pe care soția lui Messi i l-a oferit fotbalistului pentru a-și șterge lacrimilie în cadrul conferinței de presă unde sportivul și-a anunțat despărțirea de FC Barcelona.

Prețioasa bucată de hârtie a fost, în mod surprinzător, recuperată și scoasă la vânzare pentru 1 milion de dolari.

Doritorii unui astfel de suvenir din partea celebrului fotbalist nu au întârziat să apară, ia unul dintre ei a fost frumoasa braziliancă și model Playboy, Luana Sandien. Fotomodelul a oferit suma de 600.000 de dolari pentru a pune mâna pe șervețelul în care Messi și-a șters lacrimile. Din păcate, la puțin timp după ce senzuala tânăra a plasat oferta, anunțul a dispărut.

”Am plasat o ofertă de 600.000 de dolari pentru șervețelul lui Messi, dar după anunțul a dispărut. Am oferit mai mult de jumătate din suma cerută crezând că voi câștiga, însă anunțul a dispărut imediat după.

Nu au fost oferite mai multe informații, doar a dispărut, nici nu știu dacă am reușit să cumpăr sau dacă vânzătorul a renunțat. Sper că l-am câștigat”, a recunoscut Luana Sandien, potrivit The Sun. notează DigiSport.

Lionel Messi, în lacrimi la despărţirea de FC Barcelona. „Toată viaţa mea a fost aici”

Lionel Messi

, în lacrimi la despărţirea de FC Barcelona. Fotbalistul în vârstă de 34 de ani pleacă de la gruparea catalană după 17 ani la nivel înalt, 776 meciuri jucate şi 35 de trofee câştigate. Cel mai probabil, Lionel Messi va semna cu Paris Saint Germain.

„Nu eram pregătit pentru asta. Toată viaţa mea a fost aici. A trebuit să-mi conving familia că vom continua aici, că aici va fi casa noastră. Viaţa noastră a fost minunată aici. Trebuie să mă despart. Mulţumesc tuturor”, a spus Lionel Messi în lacrimi, alături de el fiind soţia sa Antonela Rocuzzo.

„În ultimele zile m-am gândit mult la ce pot să spun, adevărul este că nu mă pot gândi la nimic. Este foarte dificil pentru mine, după atâţia ani. Nu sunt pregătit pentru asta şi sincer anul trecut eram convins ştiam ce voiam să spun, dar anul acesta nu este la fel, eu şi familia mea eram convinşi că vom rămâne acasă. Eram acasă, credeam că vom rămâne aici, la Barcelona. Astăzi trebuie să spun rămas bun. După 21 de ani plec cu soţia mea, cu cei trei copii. Pot să spun că în câţiva ani vom reveni, pentru că aici este acasă. Respect mult acest club şi vreau să le spun tuturor celor de aici, mulţumesc, am trăit multe experienţe frumoase”, a declarat starul argentinian.

„Tot ce am trăit m-a făcut să cresc, m-a făcut persoana care sunt astăzi. Sunt recunoscător pentru afecţiunea care mi s-a arătat aici. Nu mi-am imaginat nicIodată că va trebui să spun rămas bun. Părăsesc acest club acum fără să-i fi văzut pe fani un an şi jumătate. Însă aşa a trebuit să fie. Sunt foarte recunoscător pentru iubirea pe care mi-aţi arătat-o toţi aceşti ani”, a mai afirmat Lionel Messi, aplaudat îndelung de toţi cei prezenţi în sală, inclusiv de foştii săi colegi.