Meteo din bătrâni, cu Mihai Voropchievici. Când vine furtuna de zăpadă peste România. Regele runelor a citit vremea în Gromovnic

Meteo din bătrâni pentru luna ianuarie 2024. Mihai Voropchievici avertizează "să ne pregătim pentru zile cu ger mare"

06 ian. 2024, 21:25
Meteo din bătrâni, cu Mihai Voropchievici. Când vine furtuna de zăpadă peste România. Regele runelor a citit vremea în Gromovnic

Meteo din bătrâni pentru luna ianuarie 2024. Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, prognoza meteo din bătrâni pentru luna ianuarie.

Anul 2024 este protejat de Soare și îi va ajuta pe regi și pe conducători să ia decizii bune. Mihai Voropchievici a spus cum va fi vremea în prima lună a anului 2024, potrivit prognozei meteo din bătrâni.

Ciclon polar şi diferenţe uriaşe de temperaturi, vom avea maxime negative. Florinela Georgescu, director ANM, prognoza meteo pe 4 săptămâni
„Pe 1 ianuarie, de Sfântul Vasile, a fost ceață, iar pe data de 2, am avut senin și vânt moale. Pe 3 și 4, ne-a stresat vânt de la Apus, iar pe 5 și 6, ger pe alocori. Pe 7 va fi înnorat, iar pe 8 și 9 va fi frig. Din data de 10 și până pe 15, va fi moină. Pe 16, zăpadă, frig și vânt. Pe 17, 18, 19, un amestec de soare, ploaie și ninsoare.

Pe 20, o furtună de zăpadă, iar pe 21, până pe 31, ger mare”, a spus numerologul, în emisiunea Adevăruri ascunse.

 

E oficial, vin ninsorile! Meteorologii Accuweather au emis avertizare „wintercast” pentru București

După câteva zile cu temperaturi de primăvară, iarna își reintră în drepturi. Se anunță ninsori puternice, iar meteorologii Accuweather au emis avertizare „wintercast” pentru București. Accuweather a actualizat prognoza pentru Capitală.

Avertizare „wintercast” pentru București
Astfel, potrivit informațiilor furnizate de Accuweather, în București va începe să ningă luni, 8 ianuarie. Este așteptat chiar să se depună strat de zăpadă.

De altfel, avertizarea „wintercast” pentru București emisă de Accuweather este valabilă pentru ziua de luni, 8 ianuarie, între orele 07:00 și 13:00. În acest interval se va depune zăpadă în strat de până la 6 centimetri. Și în noaptea de luni spre marți, 9 ianuarie, sunt așteptate episoade de fulguială.

Accuweather este un site specializat în prognoze meteo și care oferă informații cu privire la starea vremii pe întreg cuprinsul Pământului.

Iarnă siberiană de duminică în România. Elena Mateescu, ANM: „Minimele vor coborî până la -15, posibil -20 de grade”
Prognoza meteo pe luna ianuarie

Dacă în prima săptămână a anului temperaturile au fost mult mai ridicate decât cele normale, după 8 ianuarie frigul va pune stăpânire peste România.

Săptămâna 08.01.2024 – 15.01.2024

Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile nord-estice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sudice.

Săptămâna 15.01.2024 – 22.01.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nordvestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 22.01.2024 – 29.01.2024

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.