Meteorologii anunţă o vreme frumoasă şi însorită VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Meteorologii au veşti bune. Vremea pe următoarele trei zile se anunţă frumoasă şi însorită, cu temperaturi apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului.

RomaniaTV.net
28 nov. 2011, 16:50
Meteorologii anunţă o vreme frumoasă şi însorită VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Marţi, vremea va fi în general frumoasă, iar la amiază valorile termice se vor apropia de cele normale pentru acestă perioadă, deşi dimineaţa va fi rece. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 0 şi 10 grade, cu cele mai scăzute valori în centrul ţării şi cele mai ridicate în partea de sud a teritoriului. Sorele ne va bucura cu prezenţa sa pe întreg parcursul zilei, mai puţin în primele ore ale zilei când în zonele joase, îndeosebi din regiunile intracarpatice, local se va fi ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat.

În Capitală, marţi va fi o vreme plăcută. Cerul va fi senin, vântul calm, iar mercurul din termometre va urca spre 9-10 grade, valori apropiate de cele normale pentru sfârşitul de toamnă.

Miercuri va fi o vreme frumoasă şi însorită în zonele deluroase şi montane. În restul teritoriului, dimineaţa va fi ceaţă asociată cu chiciura, care ar putea persista mare parte din zi în regiunile sudice. Maximele termice diurne se vor încadra între 1 şi 11 grade, iar vântul abia ce va adia, aşa că se va resimţi pe depin ceea ce se înregistrază în termometre.

Miercuri dimineaţă, în Capitală, va fi ceaţă, dar la amiază ne vom bucura de soare, astfel că mercurul din termometre va urca spre 8-9 grade. Vântul nu îşi va face simţită prezenţa.

Vremea va asigura un fond destul de plăcut pentru manifestările dedicate sărbătorii naţionale a românilor. Joi, cerul va fi acoperit de nori în nordul şi nord-estul ţării, unde trecător vor fi câteva ploi slabe, iar pe crestele Carpaţilor Orientali va fulgui. În restul teritoriului va fi soare, dar în zonele joase va fi ceaţă, posibil persistentă în sud şi vest. Cele mai ridicate valori ale temperaturii aerului vor fi cuprinse între 2 grade în estul Transilvaniei şi 11 grade în dealurile sudice. Vântul va adia uşor.

Ziua Naţională va aduce în Capitală o vreme plăcută, cu soare, dar şi puţină ceaţă dimineaţa. Maxima termică va fi în jur de 8 grade, iar vântul va sufla domol.