Meteorologul Dumitru Baltă a fost găsit inconștient în casă. S-a infectat cu coronavirus și a suferit un AVC

Meteorologul Dumitru Baltă, care a făcut spectacolde Paște la Romania TV, a fost găsit inconștient în casă. Din prime date, meteorologul s-a infectat cu coronavius și din cauza bolii au apărut complicații.

23 apr. 2023, 14:30
Meteorologul Dumitru Baltă a fost găsit inconștient în casă. S-a infectat cu coronavirus și a suferit un AVC

Dumitru Baltă a fost găsit inconștient în propria locuință de către o prietenă apropiată care s-a îngrijorat că acesta nu-i mai răspundea. Meteorologul a fost transportat de urgență la Spitalul Militar din București. Acolo medicii au constatat că meteorologul era infectat cu noul coronavirus.

Citește și: Radu Cosașu a murit. Jurnalistul sportiv avea 92 de ani

Ulterior, Dumitru Baltă a fost transferat la Spitalul Colentina și după ce i s-au făcut analize detaliate, medicii au stabilit că acesta a suferit un AVC. Meteorologul prezintă pareză pe partea stângă și plămânii sunt afectați de COVID-19.

Citește și: Ciobanul Aftene a mers pe jos 130 km pentru a ajunge la familie. ”Nu am bani de bilet și aș vrea să ajung acasă, la familia mea. De patru zile merg pe jos”. A fost ajutat de câțiva jandarmi

Deși se știa cu probleme medicale, suferea de diabet, Dumitru Baltă era o persoană activă. Deși se pensionase, meteorologul a continuat să predea la Facultatea de Geografie.