METODA ACCIDENTUL. Soţul a intrat pe uşă exact când escrocii îi explicau femeii despre accidentul lui grav. Ce a urmat

Femeia de 44 de ani tocmai „negocia“ îngrozită cu doi escroci care s-au dat medici şi care îi cereau 36.000 de euro pentru a-i opera soţul rănit la muncă.

19 sept. 2018, 07:24
METODA ACCIDENTUL. Soţul a intrat pe uşă exact când escrocii îi explicau femeii despre accidentul lui grav. Ce a urmat

Escrocii care sună familii şi le cer bani pentru „operaţii” ale rudelor implicate în accidente au încercat să „tragă” 36.000 de euro de la o femeie din Miroslava, scrie zdi.ro. Escrocii au sunat-o şi s-au dat drept medici, spunându-i că au nevoie de bani pentru a-i opera soţul, implicat într-un accident de muncă. În momentul în care femeia discuta îngrozită cu escrocii, pe uşa casei a intrat soţul acesteia, viu şi nevătămat.

Citeşte şi Escrocherie ca-n filme. Un tânăr se dădea afacerist şi păcălea clienţii folosind figuranţi care se făceau că lucrează pe un şantier

„La data de 17 septembrie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Miroslava au fost sesizaţi de către o femeie de 44 de ani, din comuna Miro­slava, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, ar fi fost contactată telefonic de mai multe persoane necunoscute, care s-ar fi folosit de nume şi calităţi oficiale şi, sub pretextul că soţul său ar fi fost victima unui accident la locul de muncă, i-ar fi solicitat 36.000 de euro, necesari pentru operaţia complicată a acestuia. Soţul persoanei vătămate a ajuns însă chiar atunci la domiciliu, femeia realizând că este vorba despre de o înşelăciune şi întrerupând convorbirea telefonică”, au precizat reprezentanţii Po­liţiei Iaşi.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de în­şelăciune în forma tentativei, iar cercetările continuă pentru indentificarea autorilor.