Metoda accidentului, înlocuită cu METODA CUTREMURUL

Furtul prin metoda accidentul a ajuns să se demodeze. Hoţii ţin pasul cu vremurile, aşa încât acum se folosesc de altă poveste: o rudă din străinătate a suferit un accident în urma cutremurului iar pentru aducerea acesteia în ţară este nevoie de cel puţin 10.000 de lei. În acest fel au încercat hoţii să păcălească un bărvat din Caransebeş.

09 feb. 2017, 08:57
Metoda accidentului, înlocuită cu METODA CUTREMURUL

După ce metoda accidentul a făcut foarte multe victime în ultimii ani, acum infractorii au descoperit o nouă cale de înşelăciune: metoda cutremurul.

Victimele sunt sunate şi anunţate că o persoană apropiată a suferit un accident într-un cutremur, iar pentru salvarea ei este nevoie de o sumă foarte mare de bani.

Recent, un bărbat Caransebeş a făcut plângere la poliţie şi a declarat că a fost sunat de o persoană care i-a spus că fratele său a suferit un accident într-un cutremur din Austria, iar pentru a putea fi adus cu elicopterul în ţară este nevoie de 10.000 de lei. Din fericire bărbatul şi-a dat seama la timp că a fost înşelat şi a mers imediat la poliţie.

Oamenii legii au demarat o anchetă şi îl caută pe infractor.

Citeşte şi O nouă metodă de furt, cum dispar banii de pe card