Metodă inedită de acoperit gropile în România: Le-au dat cu VOPSEA FOTO

Gropile de pe drumul care leagă oraşul Galaţi de Murgeni au fost acoperite de muncitori cu vopsea albă. Şeful Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Iaşi spune că cei responsabili vor fi sancţionaţi, potrivit gândul.info.   

18 apr. 2013, 19:31

Sub deviza „Dacă nu putem să acoperim gropile, le vopsim”, muncitorii care au lucrat pe Drumul Naţional ce leagă Galaţi de Murgeni au decis să vopsească gropile cu ajutorul marcajelor rutiere, chiar dacă drumul nu era terminat.

Citeşte şi PROTEST INEDIT la Cluj. Ce au făcut oamenii care locuiesc pe o stradă plină de gropi

Odată cu topirea zăpezilor, drumul s-a umplut de cratere de toate mărimile, iar angajaţii unei firme de marcaje rutiere au găsit o soluţia salvatoare, folosindu-se de vopse albă. Deoarece anumite persoane au recurs la  ”exces de zel” pentru acoperirea gropile de pe un drum naţional, autorităţile au promis sancţiuni pentru cinci dintre şefii de la secţia de drumuri SDN Galaţi, după ce ”lucrarea” a apărut în presă.

Citeşte şi Te plângi de drumurile din România? În Rusia ASFALTUL înghite şi maşini de MARE TONAJ GALERIE FOTO

„Eu vin de la o şedinţă de la Bucureşti. Am aflat şi eu informaţia şi am fost în zonă. Se confirmă. Este o zonă cu 3-4 gropi. Din exces de zel, Metalbac, firma cu care avem contract a executat marcaje pe drumul care nu era predat. Am notificat Metalbac, pentru că nu a respectat caietul de sarcini care spune că nu se fac marcaje pe un drum care nu este predat. Cinci persoane vor fi sancţionate pentru că trebuiau să îl oprească pe individul acela de la Metalbac care a făcut exces de zel. Şeful siguranţei circulaţiei probabil că va fi schimbat, şefa secţiei va fi penalizată cu 10%, la fel şi directorul de la întreţinere”, a declarat Ovidiu Laicu, directorul Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi pentru gândul.info.

Citeşte şi Metodă INEDITĂ pentru rezolvarea problemei gropilor din asfalt, la Iaşi