Metode EXTREME de slăbit: Drogurile şi injecţiile cu hormoni, secretul siluetei manechinelor

Silueta scheletică a modelelor care defilează pe podiumurile de prezentare este un subiect amplu dezbătut de ani de zile. Acum au apărut însă detalii şocante despre "dietele" pe care unele dintre fetele de pe catwalk le folosesc pentru a rămâne într-o formă fizică "optimă" pentru a fi selectate în continuare la marile prezentări.

RomaniaTV.net
11 sept. 2012, 16:10
Metode EXTREME de slăbit: Drogurile şi injecţiile cu hormoni, secretul siluetei manechinelor

Subiectul curelor de slăbire folosite de manechine este unul considerat tabu, dar care a stârnit întotdeauna un interes uriaş. Modelul rus Kira Dikhtyar (foto) vine acum şi ridică vălul care planează asupra acestei zone pe care mai toată lumea din modelling vrea să o menţină cât mai departe de privirile indiscrete. Dezvăluirile ei sunt de-a dreptul şocante.

Manechinele au fost adesea criticate pentru faptul că se înfometează pentru a-şi menţine silueta, iar faptul că pe catwalk defilează doar fete care par de-a dreptul anorexice a fost considerat un exemplu prost dat femeilor din întreaga lume. Deşi s-au tras nenumărate semnale de alarmă în acest sens, lucrurile nu s-au schimbat prea mult, iar practicile din culise cu ajutorul cărora modelele slăbesc sunt de-a dreptul odioase, după cum arată Kira Dikhtyar.

Pe lângă faptul că modelele se înfometează, ele au şi alte „reţete” care le ajută să rămână la măsura zero. Pe lista metodelor de slăbit folosite de manechine se numără fumatul în exces, clismele zilnice, laxativele şi pastilele de slăbit care taie pofta de mâncare. Aceste câteva metode de slăbire pot părea şocante, dar sunt relativ „cuminţi” faţă de altele dezvăluite de Kira.

Potrivit rusoaicei, unele dintre colegele ei de pe podium au devenit dependente de cocaină după ce au folosit acest drog pentru a ajuta organismul să ardă mai repede caloriile.

Am auzit poveşti cum că unii agenţi le încurajează pe fete să ia speed şi cocaină pentru a accelera arderile şi pentru a mânca mai puţin. Mai sunt şi tot felul de injecţii care devin foarte populare, de la HCG, care merge de minune cu un plan de 500 de calorii pe zi, până la hormoni tiroidieni pe care modelele şi-i injectează pentru a accelera funcţiile tiroidei şi a avea astfel un metabolism mai rapid„, a declarat modelul rus, pentru Fox News.

O altă metodă extremă de slăbit pusă în practică de unele modele este ingerarea de ghemotoace de vată, pentru a avea impresia că au mâncat şi a nu mai simţi foame.