Metode să aprinzi iarăşi flacăra dragostei

Te simţi bine atunci când ai o relaţie, nu-i aşa? Dar după o vreme, s-ar putea ca, uneori să începi să te simţi atât de bine încât să mai şi uiţi să îţi faci partenerul să se simtă special. Dacă vrei să menţii scânteia vie şi nici nu te gândeşti la o separare temporară, este foarte important să nu uiţi că pe partenerul tău nu l-ai primit de-a gata. Iată câteva întrebări pentru a vedea dacă te simţi bine în relaţia pe care o ai acum, şi câteva ponturi pentru a-ţi reînvia relaţia.

RomaniaTV.net
18 apr. 2012, 08:53
Metode să aprinzi iarăşi flacăra dragostei

Te-ai îngrăşat peste măsură?

A avea grijă de tine este un excelent mod de a demonstra că îţi pasă, atât de tine cât şi de partenerul tău. În plus, o siluetă suplă vă va menţine amândurora interesul sexual, iar latura sexuală este extraordinar de importantă pentru a vă păstra relaţia vie şi plină de viaţă. Reanimarea relaţiei Ce-i drept nu toţi putem să ne menţinem silueta din tinereţe, dar măcar putem încerca.

Eşti prins într-o rutină?

Nu uita prima lege a lui Newton: În afară de cazul în care o forţă externă acţionează asupra unui corp, un corp în repaus tinde să rămână în repaus iar un corp în mişcare tinde să rămână în mişcare. Dacă aţi ajuns într-o rutină în cuplu, trebuie să ieşiţi din ea. Ieşiţi din rutina de zi cu zi şi nu vă limitaţi doar la a vorbi despre asta: Înscrieţi-vă amândoi la un curs de tango începând de mâine! Căutaţi noi experienţe, mai ales acelea care au o latură excitantă, provocatoare, pentru a vă scădea nivelul de plictiseală şi să vă creşteţi nivelul de satisfacţie. Şi nu vorbim aici de vizionarea împreună a unui nou film ci de ceva nou, ceva ce nu aţi făcut până acum.

Citiţi aici mai mult