Metode şi exerciţii care garantează frumuseţea la orice vârstă

Îţi aminteşti de zilele din şcoala primară când te distrai împreună cu prietenele invenâand noi metode de a sări coarda în fiecare pauză? Iată o serie de metode şi exercitii sigure care îţi vor garanta frumuseţea la orice vârstă.

RomaniaTV.net
15 feb. 2014, 08:45
Metode şi exerciţii care garantează frumuseţea la orice vârstă

Saritul corzii

Iti amintesti de zilele din scoala primara cand te distrai impreuna cu prietenele inventand noi metode de a sari coarda in fiecare pauza? Nu conteaza varsta, poti sa o faci si acum. Mai ales tinand cont de faptul ca saritul corzii poate fi un exercitiu care arde o multime de calorii.

Pentru acest lucru insa, vei avea nevoie de un set de exercitii complet, care sa implice atat sariturile intr-un picior, cat si cele in doua picioare si alte genuri de exercitii pe care ti le mai poti aminti din copilarie.

Pregateste-ti singura mancarea

OK, poate ca inca nu esti pregatita pentru a lansa pe piata propria carte de bucate dar, pregatindu-ti mancarea de una singura zi de zi, este unul din elementele cheie al oricarei diete. Ideea din spatele acestui sfat e simpla: pregatindu-ti singura mancarea si gustarile, vei fi mult mai putin predispusa in a consuma produse gata preparate care contin o serie de substante nesanatoase, produse bogate in zaharuri si uleiuri hidrogenate, principalele cauze ale cresterii in greutate si aparitiei ridurilor premature din ultima perioada.

Continuarea pe Lyla.ro.