Metodele ingenioase prin care să îți transformi baia într-o adevărată oază de relaxare. Secretele dezvăluite de un celebru specialist

Baia ta se poate transforma într-o adevărată oază de relaxare dacă ești dispus să faci câteva modificări rapide. Și pentru a avea aici o experiență plăcută, ar trebui să miroasă proaspăt și curat.

31 mart. 2022, 22:50
Metodele ingenioase prin care să îți transformi baia într-o adevărată oază de relaxare. Secretele dezvăluite de un celebru specialist

Metodele ingenioase prin care să îți transformi baia într-o adevărată oază de relaxare. Un organizator profesionist, pe numele său Caroline, a împărtășit prin intermediul TikTok-ul ei câteva modalități simple pentru a te ajuta să menții în baia ta un miros minunat.

Metodele ingenioase prin care să îți transformi baia într-o adevărată oază de relaxare. Secretele dezvăluite de un celebru specialist

Difuzorul cu stuf

Pentru ca un difuzor cu stuf să funcționeze corect, trebuie să introducem capilare mici în difuzor. Stuful absoarbe uleiul de parfum la fel ca un pai. Mirosul se propagă în sus pe trestie până în vârf, unde uleiul se evaporă apoi și eliberează parfumul în baia ta.

Uleiul parfumat ar trebui să reziste timp de o lună cu o utilizare adecvată, deși durata poate să difere în funcție de tipul de ulei pe care alegeți să îl utilizați și de cantitatea de stuf, conform LAFCO New York.

Folosește o plantă la ghiveci

Caroline a sugerat și o plantă la ghiveci -Limba Soacrei- pentru a putea purifica aerul. Aceasta funcționează grozav în acest scop. Și potrivit Time.com, oamenii de știință au confirmat că plantele de apartament pot fi bune la purificarea aerului. Cu cât planta este mai mare și are mai multe frunze, cu atât se transformă în candidatul ideal. „Cantitatea suprafeței frunzelor influențează rata de purificare a aerului”, a spus Bill Wolverton, fost om de știință al NASA, care a efectuat un studiu despre plante în 1989.

Citește și: Trucul pe care trebuie să îl știe orice român care merge la cumpărături. Cum poți debloca un cărucior fără moneda de 50 de bani! Iată secretul
Uscați-vă prosoapele!

Prosoapele pot adăposti o grămadă de bacterii care pot modifica mirosul băii tale. Există un truc pe care îl puteți face pentru a reduce acest lucru și pentru a opri dezvoltarea mucegaiului. În loc să vă pliați prosoapele, pur și simplu agățați-le pentru a le usca.

Depozitați săpunurile în savoniera de pe chiuvetă!
Nu numai că dau bine în decor și sunt la îndemână pentru curățarea murdăriei și a germenilor, dar săpunurile parfumate vă vor umple baia cu o aromă plăcută. Caroline le ține pe a ei pe o mică farfurie decorativă pentru un aspect frumos și elegant.

Spală și igenizează covorul din baie
La fel ca prosoapele vostre și covorul din baie trebuie spălat în mod regulat pentru a opri orice problemă și pentru a vă asigura că mirosurile de mucegai nu se instalează.

Citește și: Puneți o lingură de bicarbonat într-un litru de apă și pulverizați peste plante. Trucuri geniale ca să aveți grijă de grădina voastră