Metro lansează un nou concept de magazin în franciză

Metro Cash&Carry a lansat franciza “La Doi Paşi”, un concept pentru micii comercianţi independenţi. Compania are în plan o reţea de 200 de astfel de magazine.

01 mart. 2012, 09:46
Metro lansează un nou concept de magazin în franciză

Programul Metro Cash&Carry, „La Doi Paşi” este un concept de franciză pentru micii comercianţi independenţi, iar în momentul de faţă peste 80 dintre magazine sunt deja funcţionale, informează un comunicat al companiei. Retailerul are însă în plan o reţea de 200 de astfel de unităţi. „Serviciile pe care le oferim în cadrul francizei La Doi Paşi sunt rezultatul consultării frecvente cu clienţii noştri profesionişti, „La Doi Paşi” fiind urmarea firească a programului de consultanţă conceput pentru comerţul tradiţional, „Trader Support & Partnership”, lansat în 2008. Prin acest program, peste 2.000 de clienţi revânzători şi-au remodelat magazinele şi şi-au optimizat activitatea” a declarat Marc Carena, Director Management Clienţi METRO Cash & Carry România.

Potrivit informaţiilor Metro, programul „La Doi Pasi” permite proprietarilor de magazine să-şi păstreze independenţa financiară şi operaţională, pe durata întregii colaborări. „Franciza „La Doi Paşi” oferă revânzătorilor şansa de a face parte dintr-o reţea naţională, la libera lor alegere, spre a beneficia de numeroase avantaje care sa-i ajute in creşterea competitivităţii pe piaţă. De exemplu, METRO Cash & Carry România oferă cursuri de instruire, consultanţă privind alcătuirea sortimentaţiei şi monitorizare profesională a preţurilor, adaptată la sectorul respectiv. Clienţii beneficiază, de asemenea, şi de asistenţă pentru marketing”, se mai arată în comunicat.

Un program similar de franciză susţinut de companie pentru clienţii revânzători se desfăşoară în Polonia şi Bulgaria, sub branduri locale.

METRO Cash & Carry România este parte integrantă a METRO Cash & Carry Internaţional şi a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti. Astăzi, reţeaua numără 32 de magazine în 24 de oraşe.

 

 


loading...