Metrorex anunţă un proiect pilot pentru a introduce mai multe facilităţi la aparatele pentru cartele magnetice

În perioada 9 - 13 ianuarie, Metrorex anunță că derulează proiectul pilot care facilitează reîncărcarea și consultarea cardurilor contactless nominale de către călători, la 9 automate de vândut cartele din stațiile Piața Unirii 1 și Piața Unirii 2.

09 ian. 2023, 19:27
Metrorex anunţă un proiect pilot pentru a introduce mai multe facilităţi la aparatele pentru cartele magnetice

Metrorex anunţă că doreşte generalizarea noului sistem, după ce acesta va trece de perioada de probă ce se desfăşoară în staţiile Piaţa Unirii 1 şi Piaţa Unirii 2.

„Prin intermediul acestei noi opțiuni, călătorii vor putea să reîncarce pe cardurile contactless Metrorex titlurile de călătorie care au fost încărcate anterior pe respectivele carduri, conform indicațiilor din meniul automatelor de vândut cartele. La automatele de vândut cartele nu se vor putea reîncărca titlurile de călătorie cu reducere și titlurile de călătorie integrate (MTX/STB și MTX/STB/Feroviar). Opțiunea de reîncărcare și consultare a cardurilor contactless Metrorex, direct la Automatele de Vândut Cartele, va fi implementată în toată rețeaua de metrou, după finalizarea proiectului pilot care include și perioada de testare”, informează compania, potrivit News.ro.

Citeşte şi: Nicuşor Dan intervine în scandalul privind drumul de acces prin pădurea Băneasa în cartierul Greenfield: ”Locuitorii sunt victimele unui dezvoltator care s-a grăbit să facă blocuri fără să facă și drumuri”