Metroul din Drumul Taberei, deschis într-o săptămână? Ce spune directorul Metrorex

După ce în mediul online au apărut informaţii potrivit cărora Metroul din Drumul Taberei ar putea fi deschis până pe 15 septembrie, directorul general al Metrorex a precizat că deocamdată se lucrează şi că pe teren se află comisia de recepţie. 

RomaniaTV.net
08 sept. 2020, 13:36
Metroul din Drumul Taberei, deschis într-o săptămână? Ce spune directorul Metrorex

În mediul online, mai mulți jurnaliști din domeniul transporturilor au informat, citând „surse sigure”, că Metroul de Drumul Taberei va fi inaugurat într-o săptămână, până pe 15 septembrie.

„Pot să vă spun că se lucrează. Acum intru la Academia Militară”, a spus pentru ECONOMICA.NET directorul general al Metrorex, aflat în inspecție pe șantierul Metroului de Drumul Taberei. Potrivit acestuia, pe șantier se află și comisia de recepție. Șeful Metrorex nu a precizat și o dată oficială a inaugurării mult-așteptatei linii de metrou. 

Metrorex a reușit să rezolve problema infiltrațiilor de apă pe șantierul magistralei de metrou M5, etapă care permite inaugurarea metroului din cartierul Drumul Taberei în aproximativ o lună când se finalizează toate testele, anunța pe 20 august ministrul Transporturilor Lucian Bode, la Radio România Actualități.

CONTINUAREA ARTICOLULUI PE ECONOMICA.NET